Ku morrat


Për fat të keq, shumë njerëz në jetën time kishte për të personalisht të përballet me problemin e quajtur "morrat". Ky term i referohet infeksionit të njeriut nga insektet parazitare vogla morrat.

Ato ushqehen me gjakun e njeriut. Por morrat e gjalla nuk janë vetëm trup.

Ata ndjehen të madh në karakterin e rrobave. Në të njëjtën kohë të morrave të jetojnë në veshje, peshqir dhe madje edhe tapiceri mobilje. Ka një mit që ky lloj i parazitëve mund të transmetohen vetëm në rast të mosrespektimit të higjienës personale. Megjithatë, ajo nuk është. Ku morrat në njerëz i zoti?


Sa mirë e njihni ata që janë të përshëndet për dore? Ndoshta këta njerëz dhe shkaktoi shfaqjen e kruarje sëmurë në lëkurë e kokës. Dëshironi të dini se ku janë morrat? Shpesh ju hyni mbi ata në kontakt personal me një burim të infeksionit. Ky person nuk mund edhe të dyshojnë për herë të parë se morrat pacienti kokë.

Sepse infeksioni zakonisht ndodh në mënyrë spontane dhe pa keqdashje. Kjo duhet vetëm dy sekonda qime unitetit se morrat janë vendosur mbi kokën tuaj. Fëmijët shpesh bëhen të infektuar gjatë pushimeve të tyre në kampet, cottages ose në shkollë. Ajo ishte atje shpesh higjienën personale janë të zakonshme për shkak të një keqkuptimi.

Përveç kësaj, infeksioni mund të zgjasë vetëm një fëmijë. Rezultati do të jetë në rrezik të të gjithë grupit. Ku janë morrat e kokës? Pyetja në fakt është mjaft e zakonshme.

Ajo nganjëherë nuk e kuptoj pse ju nuk është e kursyer plagën. Kontakti i drejtpërdrejtë me njerëz të sëmurë nuk kishte morrat e kokës dhe kruajtje në lëkurë e kokës është e bëhet më e fortë. Si ka mushkonjash në atë rast?

Është shumë e thjeshtë. Përkundrazi, ju përdorni një krehër një person tjetër i cili ka pësuar një sëmundje të ngjashme. Ose ajo të paktën një herë fshehurazi mbajtur atë në flokët e tij. Morrat janë shumë të vogla në madhësi, sepse ata zbulojnë krehër është shumë problematike.

Me sy të lirë, më shumë gjasa nuk do të vini re asgjë të pazakontë. Në fushën e rrezikut, si shtrat, mobilje, peshqir dhe rroba. Nuk është çudi që ne jemi mësuar nga fëmijëria që të përdorin vetëm furçë dhëmbësh e tij, krehër, dhe në asnjë rast nuk lënë pas dore trajtimet e rregullta të ujit. Ku ka morrat?

Pot dhe yndyrë akumuluar nga gjëndra e lëkurës janë karrem më të dëshirueshme dhe habitateve për këto parazitëve fshehtë pak. Sepse morrat ishin të burgosur mësuar të kampeve të përqendrimit dhe burgjeve, si dhe qytetarë të pastrehë.

Për fat të keq, në kushte të tilla imët e këtij lloji parazitëve fjalë për fjalë u mbush me mish dhe zonat ku njerëzit flenë. Shenja e parë që ju jeni të infektuar me morrave të kokës është kruarje intensive në lëkurën e kokës, e cila përfundimisht dështon. Megjithatë, edhe larja me parazitë të rregullta shampo janë në gjendje të mbijetojnë edhe pa ndonjë siklet. Pra, ku janë morrat dhe gjendet.

Por la të hapur çështjen se si të gjeni ato? Letër në dysheme Podstelit. Ligët mbi të dhe me kujdes kreh flokët tuaj me një krehër të veçantë të shpeshta.

Nëse keni morrat e infektuara, ata me siguri do të jetë në letër, ku ata janë shumë më të lehtë për të trajtuar. Për t'u marrë me ta nuk është e lehtë.

Ju duhet të blini në një farmaci mjete të posaçme. Në mënyrë ideale, një mjek i cili personalisht mbikëqyr trajtimin.