Ku janë marrë fëmijët


Ku janë fëmijët? papritmas nga patate të skuqura blu dëgjojmë pyetjet tuaja, dhe ju filloni të belbëzoj, skuqem ose dërgoni atë të Papës. Një fëmijë, duke parë reagimin amazing tuaj, duke menduar: Po, kjo është diçka e veçantë! Është më mirë të jenë të përgatitur që më parë, dhe kjo madje të vendosin për veten e tyre se çfarë, si, dhe kur unë do të diskutojë me fëmijën tuaj?

Ka një ndjenjë se këto pyetje janë diskutuar me fëmijët nuk është e nevojshme. Më parë, duke folur për të, dhe ka krijuar disi një familje, fëmijët e lindur, njerëzit për fat të mirë kanë jetuar së bashku për shumë vite. Por jeta më herët, atmosfera përreth fëmijët, sjellje, në fund të fundit, ishin të ndryshme. Në ditët e sotme çdo gjë është e përshkuar këtë: libra, gazeta, revista, radio, televizion, reklamat. Ju e dini që reklamon vajzë mrekullueshëm pa syprinë në baner Ajo është aq e bardhë dhe të qetë?

Plaster! Dhe kjo është shumë i pafajshëm nga standardet e sotme. Ynë është vazhdimisht shihni dhe dëgjoni.


Dhe trishtuara thithin. Pra, duke u thënë atyre për atë si më të rëndësishme në botën e kënaqësisë, të cilën ata e meritojnë, dhe që kërkojnë qëllim në jetë. Pra kemi ne, prindërit, flasin për këtë para se fëmijë zarazyatsya këtë virus.

Bëni shtie mëkatin që ata kanë zhvilluar imunitet. Duket se ne jemi të detyruar për ta bërë këtë, kjo është detyra jonë, dhe jashtëzakonisht i vështirë. Dhe këtu ne jemi duke pritur për akuzën se ne jemi pafajësinë frikë. Por pafajësia nuk do të thotë injoranca.

Ne gjithashtu kemi më për të trajtuar ky problem është për të mbajtur fëmijët tuaj të pafajshëm. Le ta marrë njohuri nga me kujdes tonë nga pozita e besimit, nuk e shtrembëruar dhe të shtrembëruar. Të them më të mirë nga e thjeshtë në kompleks. Fëmijët e vegjël bëjnë pyetje ashtu si ata të vijnë për ta në kokë: Sot ne shkoni për një shëtitje?

Dhe ku janë fëmijët? Dhe pyetja e dytë nuk i mërzit ato si i parë (ndryshe nga ne).

Pra provoni përsëri pa siklet dhe po aq përgjigje të thjeshtë dhe të shkurtër të. Por në qoftë se ju thonë se unë jam i zënë, kurrë madje pyes apo horror, atë që thoni! më shumë se ju kurrë nuk pres ndonjë pyetje, dhe fëmija juaj do të apelojë për të gjithë, jo vetëm për ju. Pra, çfarë është përgjigje? Quite qetësi thonë: Fëmijët janë të lindur me bark të nënës.

Ata janë të rehatshme dhe të ngrohtë atë të rritet. Megjithatë, mund të pasohet nga një pyetje: Pse? . Sepse Zoti ka kaq do të ishte përgjigjja më e mirë. E pra, kur familja e vëllezërve dhe motrave atje, dhe fëmija juaj është i sigurt se bark të nënës me të vërtetë duke bërë punë të rëndësishme. E pra, në qoftë se ju jepni fëmijën tuaj të ndjehen si ju keni një bark të lëviz vëllanë e vet. Së shpejti fëmija do të jetë në pyetjen e mëposhtme: Sa vjeç vëllai do të lind? . Ndoshta ju mund të përgjigjem këtë: Kur ajo do të jetë i madh dhe do të jetë në gjendje të jetojnë jashtë barkun e nënës, nëna ime e vënë në spital dhe mjeku i ndihmon vëlla për të lindur.

Ndoshta kjo fëmija qetësohet dhe e pyet: si ai do të shfaqet? . Ajo do të përsëri me qetësi dhe pa siklet për të njoftuar se abdomen ime amtare është një vrimë. Më shumë gjasa, kjo do të jetë kurioziteti i tij i kënaqur. Në moshë shumë të hershme fëmija mund të duhet të pyesim: Ku ka një fëmijë? ose se si ajo merr në barkun e nënës sime? . Në këtë moshë, mjafton të themi se kur Zoti vendos të dërgojë babain e fëmijës dhe nënës, fëmija menjëherë fillon të rritet në bark të nënës sime.

Nëse fëmija juaj dëshiron të dijë se si ai merr atje, ju mund të thoni në barkun e nënës sime duket fara nga e cila fëmija fillon të rritet. Zakonisht kjo pyetje nuk është vënë foshnjat dhe fëmijët më të vjetër 912 vjet. Ata gjithashtu mund të shpjegojnë këtë: Ju e dini se mami dhe babi e duan njëri-tjetrin.

Ashtu si aq shumë sa që edhe fle pranë krahët e njëri-tjetrit. Në natën, fara e papës shkon në barkun e nënes sime. Në qoftë se është vullneti i Perëndisë, bark fillon të rritet një jetë të re. Ju shikoni që një person i ri kërkohet baba me nënën dhe Zotit. Ju vetëm treguar deri.

Wow, e drejtë? Por fëmija është më i vjetër se data do të jetë ndoshta shpjegim më të hollësishëm të që para se të bie në gjumë, babai dhe nëna tenderly përqafimeve dhe puthjeve, prandaj fara nga papës dhe të botës tjetër. Unë mendoj se fëmijët duhet të shohim se si mami dhe Dad butësisht trajtojnë njëri-tjetrin, përqafimeve dhe puthjeve, kështu duke treguar dashurinë e tyre. Por, natyrisht, e papranueshme që ai pa dashuri më të pasionuar. E pra, kur një fëmijë sheh një fëmijë gji nëna.

Kjo ndihmon fëmijë të mendojnë për këto çështje pa eksitim, si të pastër dhe natyrore. Gjëja e fundit që unë dua të them. Jo aq e rëndësishme që ju të flisni me fëmijët më të rëndësishme si prindërit trajtojnë njëri-tjetrin.

Kur fëmija juaj shikon se nëna dhe baba të jetojnë në harmoni dhe e di që Perëndia e bekon këtë ardhjen dashurinë e një personi tjetër, ai ka mësuar pse askush tjetër nuk do të jetë në gjendje të mësojnë. Nëse shtëpia juaj është e plotë të dashurisë dhe kujdesit, miqësor dhe i hapur me miqtë, fëmijët tuaj të rritur të krijojë të njëjtën familje të fortë dhe të lumtur. Ju do të bëhet për ata që mësuesit më të mirë që japin mësim dhe edukuar çdo minutë, çdo ditë nuk është fjalë, por jeta e tyre në Krishtin.

Filma mund të rekomandojë një sy:.