Tore mbrapa, si për të trajtuar


Për të gjetur se çfarë me të vërtetë ka ndodhur në kurrizin tuaj, ne kemi nevojë për një ekzaminime të veçanta mjekësore për të caktuar një mjek ose trauma. Ju mund të japë udhëzime për X-ray, ultrazërit ose MRI (Imazhe rezonancë magnetike) e shpinë. Pas shkaku i dhimbjes është i emëruar.

Para së gjithash, ajo mund të jetë e ointments, dhe posedojnë analgjezik dhe efekt anti-inflamator. Para se të vizitoni mjekun tuaj, ju mund të përpiqet të lehtësojë dhimbjen duke përdorur ilaçe dhimbje. Për shembull, ajo mund të jetë e ointments dhe gels nga ibuprofen dhe ketoprofen tilla si Bystrumhel dhe Fastumhel; Diclofenac, ortofen. Kozmetike në bazë të helmit bee dhe gjarpër Apizatron Vyprosal. Lexoni me kujdes udhëzimet për përdorim para se të përdorni këto ilaçe.


Ju gjithashtu duhet për të ndaluar të gjitha të theksuar në trup, muskuloz siguruar paqen. Shpinë shall më të mirë të mbështjellur leshi ose të veshin një mjekësore. Në një gjendje të tillë të ndihmë të mirë, terapi lazer, ushtrimi terapeutik, terapi manuale, terapi ozonit dhe procedurat e tjera.

Ato ndihmojnë lehtësimin e tensionit të muskujve dhe dhimbje, të rivendosur modelet e duhura lëvizjes. Pyesni mjekun tuaj për të emëruar më të përshtatshme në trajtimin tuaj të lëndëve. Ajo është një mjet efektiv që ka punuar mirë në situata të tilla është akupunkturë.

Pas një seance të kësaj procedure të konsiderueshme dobëson ose zhduket krejt edhe dhimbje shumë të rënda. Kjo metodë është praktikisht e sigurt, ai nuk mund të shkaktojë dehje apo alergji, ajo nuk ka efekte anësore.

Përveç kësaj, në sajë të akupunkturë përmirëson shëndetin e përgjithshëm.