Ku të ankohen për mjekët


Ku të ankohen te mjeku? Ku të ankohen te mjeku? Në Shën Petersburg, fillon një gjykim tjetër rezonancë e një mjeku i cili qëllimisht e vënë diagnoza e gabuar.

Kjo histori ngacmuar vetëm të publikut në të gjithë vendin. Gjinekolog 43-vjeçarja Victoria Kirilov fituar se gjoja mbajtur shtatzëninë e saj a pacientë inekzistente. Tani gratë trajtohen nga efektet e keqpërdorimit të drogës dhe emërimeve të gabuara. Gjinekolog fillimisht njoftoi se pacienti dëshiron të bëhet një nënë e shtatzënisë (e cila nuk ishte), paralajmëroi menjëherë i kërcënimit të dështimit të fëmijës, fjalë për fjalë pychkala mjekësi, dërguar pastaj në një abort, që ajo gjithashtu vënë në skenë, dhe të gjithë tarifë kjo taksë.

Si mund ta gjej hetimet në këtë skenar Nakatani humbur pacientët fëmijë shumë qendra private mjekësore. Kur gratë filluan të lindin dyshime të prodhuar trajtim adekuat dhe ata ishin duke shkuar për të aplikuar në klinikat e tjera, rezultatet e testit kështu u zhduk në mënyrë misterioze. Tani mjekët ngarkohet menjëherë për disa arsye: mashtrim, abuzim të autoritetit, përvetësimin ose përvetësim, falsifikim.


Çështja penale dërguar në gjykatë. Për fat të keq, të përhershme janë gjetur në mesin e njerëzve në bluza të bardha, njerëzit të cilët ne të ndjehen veçanërisht të pambrojtur dhe janë përdorur për të besimit. Çfarë do të bëni nëse ju mendoni se ju janë trajtuar gabimisht apo mjeku i vrazhdë refuzon të përshkruajnë referimit kërkohen studime ose ofron për të paguar për procedurën e lirë. Ku mund të kthehet për të ankohen për mjekun padrejtë?

Ne kemi përdorur për të ankohen për shitësit ose kamerier, një mjek, ne jemi të frikësuar për të ankohen (për të trajtuar papritmas bëhet më keq), nuk duan (ne kemi një mentalitet) ose thjesht nuk e di se ku. Dhe në fund të fundit rrezikojnë shëndetin e tyre. Ku për të kërkuar drejtësi, në qoftë se cilësia e kujdesit, sipas mendimit tuaj, është e dobët.

Ne kemi kërkuar këtë avokat. Para së gjithash, nuk ka nevojë emocionet shtesë? Mbani shëndetin tuaj. Kujtoi në vend të betimit të Hipokratit apo ankese në ndërgjegjen neglizhent Aeskulapiusit, është më mirë që të drejtojë klinikë, spital apo qendër mjekësore.

Mjeku Shefi duhet ta kuptojnë situatën në të dhe duhet të ankohen së pari. Nëse përgjigja nuk është, të shkojnë deri hierarkinë? Ju mund të shkruani një aplikim të qytetit (rrethit)? një ku institucion, ose telefononi linjën atje.

Nëse çështja seriozisht dhe të mbrojë interesat e tyre mund të kenë në gjykatë se më mirë një ankesë me shkrim dhe ta dërgoni me postë me pranimin e kthimit. Ose personalisht në zyrën përfshijnë dy kopje të deklaratave, një nga të cilat ju janë të nevojshme për të shtypur pranimin e një numri të mesazheve hyrëse dhe datës së pranimit të tyre.

Nëse Departamenti i Shëndetësisë do të mbetet indiferent për ankesën tuaj, dërgoni atë në. Është kjo organizatë shefi mbrojtës i interesave të pacientëve. Pas të gjitha, nuk janë përgjegjës për shpërndarjen e parave publike në mjedise të kujdesit shëndetësor, dhe siç e dini, kush paguan muzikë Piper. Siguruesit kanë të drejtë të kërkojnë për punë me cilësi të dobët dhe të ndëshkuar mjekët neglizhent rubla, nëse kërkohet. Ankohen për kompani të sigurimit në qoftë se: ju janë ofruar për të paguar për shërbime falas të garantuara me ligj.

Nëse ju keni paguar tashmë për çdo shërbim që mund të merrni për të lira. Nëse ju nuk mund të bashkëngjitni në klinikë apo mjek ndryshim. Kur ju kontaktoni telefonike të jenë të përgatitur jo vetëm e padrejtë për të përmendur doktorin dhe qendra trajtimi pikë, por të lënë numrin tuaj të miqve dhe të sigurimit. Ankesa Anonymous nuk do të merren parasysh. (Roszdravnadzor).

Ajo është gjithashtu e angazhuar në mbrojtjen e popullsisë nga neglizhencë mjekësore. Për të raportuar në faqen tonë zyrtare ose agjencia rajonale e administratave. Roszdravnadzor është struktura më e fuqishme, ku ju duhet të ndihmojë në qoftë se ju vendosni të ankoheni te mjeku.

Kur e mohoi, dhe aty ju keni të drejtë të shkojnë në gjykatë. Ju duhet të keni në dorë një kartë mjekësore, e cila tregohet diagnozën dhe trajtimin. Gjithmonë mbani të gjithë ju e lëshuar certifikatat, deklaratat, kontrolle dhe kontratat.

Ata duhet në qoftë se ju keni për të provuar dëmin dhe humbjen financiare e shkaktuar për të mbledhur koston e trajtimit në gjykatë. Nëse mjeku ka nevojë për të holla për trajtim, ju menjëherë mund të adresuar një ankesë në polici,? Sipas avokatëve dhe qendra ligjore të ligjit Man. Si të bëni një ankesë? Për të pritur për reagimin e dëshiruar të një ankese dërguar, është e rëndësishme që ajo të jetë i përgatitur siç duhet. Çfarë ju nevojitet: Specifikoni organizatën të cilën ju të dërgoni një ankesë dhe të lënë të dhënat tuaja për të marrë përgjigje ose të lidhen me ju.

Vendosni një punonjës strukturë të veçantë të kujdesit shëndetësor për të punuar ju dëshironi të ankoheni. Të jetë e mundur për të përmbledhur të gjitha detajet e incidentit. Mundohuni për të përshkruar faktet vetëm, duke lënë emocione për të dashurit. Në fund ju duhet të specifikojë kërkesat tuaja. Mos kini frikë të kërkoni drejtësinë, mos harroni që ankohen për trajtimin e papranueshme ose trajtim jo të drejtë, ju keni të drejtë, pasi bëhet fjalë për shëndetin tuaj.

Tani ju e dini ku të ankohen te mjeku.