Trajtojnë apo qumësht dhëmbë


Kariesit të përkohshme, të ashtuquajtura dhëmbët e qumështit duhet të trajtohet duke përfshirë faktin se gjendja e tyre është e garantuar kryesisht shëndetit të të gjithë organizmit. Në varësi të fazën e prishjen e dhëmbëve apo mundësitë e zhvillimit të saj (duke marrë parasysh mosha e fëmijës) zgjidhni metodën e duhur të trajtimit mbi parimin e efektit maksimal me ndërhyrjen minimale. Mjekimi sipërfaqësore front zgavrat e dhëmbëve qumeshtit janë bërë shpesh nga ndarja (soshlifovyvaniya) sipërfaqet e prekura e dhëmbëve dhe pastaj veshja ata remineralizuye drogë ftorlaka tilla. Lezionet karies për të llak në sipërfaqe të qetë në fazën e njolla të bardha apo pigment në klinikat Medi metodën e trajtimit duke përdorur të fundit Icon drogës (konceptim infiltrimin).

Mbarsje ind jonormal përgatitje Icon sipërfaqe e mbyllur kariesit smalt lezione në zonë, të ndaluar duke lejuar zhvillimin e procesit patogjene në fazën e kariesit njollat ​​pa përdorur një stërvitje. duke ruajtur të gjitha indet vëllim. Në formimin e zgavrën në qumësht dhëmbëve mbushje duhet të kryhet materiale mbushje parandaluese. Avantazhi i tyre kryesor dhe ndryshim i composites të përdorura në pacientët e rritur, zgjatur parandalimin shkarkuese, forcimin e komponentëve indeve dhëmb. Dentistët COPPER themeluar gjithmonë këtë pikë, sepse mbushje materiale për fëmijët në karakteristikat e tyre estetike materiale disi inferiore përbërë përdorur për të trajtimin e kariesit në të rriturit me kohë të ngjyra a mbushjet dhëmbit qumësht errësojë.

Megjithatë, ajo është e ruajtur mirë dhëmb, dhe gjëja më e rëndësishme. Nëse kjo është një dhëmb i përhershëm, që nga koha kur ajo maturohet më në fund të vënë mbushje përbërë, ngjyrë të përsosur dhe dallohet nga dhëmbët e tyre (material parandalues ​​mbetet si substrate është larguar vetëm një pjesë të vogël të saj). Fëmijët kleri ndodh shumë më shpesh se të rriturit. Dentistët shpjegojnë këtë model të karakteristikave strukturore të dhëmbëve fillore ku dentin është më pak mineralized se me konstante, duke rezultuar në infeksionin e saj të shpejtë.


Megjithatë dhëmb kleri shpesh ndodh praktikisht pa dhimbje dhe aty qëndron rreziku: ai nuk është gjithmonë e mundur për të përcaktuar në zhvillimin e hershëm. Prandaj, mjekët rekomandojnë që prindërit të tregojnë COPPER fëmijë dentisti të paktën 1 herë në 34 muaj për të parandaluar sëmundjen në kohën e duhur.

Nëse gjatë inspektimit rezulton minber, mjeku zgjedh metodën e trajtimit të bazuar në analizën e një situate të caktuar. Trajtim dentar shumica e fëmijëve është nën anestezi lokale (anestezi).

Megjithatë, në qoftë se tregohet klinikisht, mund të emërohen premedication (për 2030 minuta para se të trajtimit anesteziologu caktojë barna të veçanta për fëmijët që kanë një efekt qetësues dhe të rritur veprimin e anestetikë lokalë). Në disa raste, duke përdorur anestezi të përgjithshme (narkozë). Kjo është e justifikuar, për shembull, kur një fëmijë është sasi shumë e vogël apo e madhe e trajtimit të nevojshëm që nuk mund të kryhet në një qëndrim të qëndrueshëm negativ ndaj ndonjë manipulim. Në situata të tilla, trajtimi në anestezi të përgjithshme për të shmangur një shtrëngim të problemeve të dhëmbëve dhe shmangien e stresit në pranimin e dhëmbëve. Anestezi COPPER gjithmonë zgjedhur në mënyrë rigoroze në mënyrë individuale, ajo ka mënyrë më delikate dhe të rehatshme jashtë. Çmimet * reklamohen në këtë faqe nuk janë një ofertë publike.

Përcaktoni kostoja e saktë e trajtimit është e mundur vetëm për mjekun. Çmimet për shërbimet e specialistëve kryesorë të klinikave të ndryshojnë nga çmimet e listuara në këtë faqe interneti.