Mastopatia - ajo


Gjirit Nevrodlyvoyi nuk ndodh. Ajo mund të jetë i madh ose i vogël, modest apo i shëndetshëm, joshëse apo sportive. E mirë të gjithë të shëndetshme, sepse ajo vetëm plaçkë e sëmundjes.

E cila, sipas Larisa Markovna Burdin, MD, profesor, Shef i Moskë qytet degë 1 mamolohichnoho punishte barnash në spital fajësojnë veten. Përse? Së pari, emancipimi famëkeq.

Të lindë një, dy, edhe tri herë, dhe çdo gjë tjetër një gji, si dhe në mitër (lovebird organ dy-riprodhues) përtacinë nga fillimi në zbehet dhe kapriçioz i sëmurë. Së dyti, dembelizmi ynë dhe frika i pajustifikuar i diagnozës së tmerrshme. Nga dita në udhëtim vonesë ditë te mjeku, ju jeni shumë të frikësuar për të parë në gji, jo që ajo të shqyrtojë tumor subjektit. Nëse ju jeni i ri, veçanërisht në qoftë se ju vetëm tridhjetë e pesë, çdo muaj në ditën e pestë të muajit të shtatë në fillim të zgjasë ju vetëm duhet të shqyrtojë zemrat e tyre. Përse pas një muaj?


Premenstrual një shtet natyror, të programuar Bllokimi i natyrës dhe rritjen e gjëndra. Dhe dhimbje. Pra, dhe frikë.

Pse në shumicën e rasteve. Nga rruga, kanceri patologji shpesh pa dhimbje. Ju vetëm duhet të jenë të veten me kujdes. Stand up drejt në pasqyrë nëse ka ndryshime të rëndësishme në shikim të parë. Kjo skuqje, përfshirja (shpesh në të dalë), nganjëherë mezi të dukshme.

Dhe vini re e nishan nuk rritet, ngjyra e tyre, formën dhe madhësinë, asgjë nuk duhet të humbasë. Pastaj ecin gishtat butësisht mbi gjoks dhe sqetull, apo pa vula, komponentet, bllokimi i qumështit, e cila nuk ishte edhe një muaj më parë. Pamja e tyre është justifikim i mjaftueshëm për të vizituar një mjek! Dhe shkarkimi nga dalë (kafe, qelibar, e përgjakshme) ju thjesht duhet të shtyjë nga shtëpia. Sigurisht, në qoftë se ju jeni jashtë shtatzënisë apo gji me gji një fëmijë atëherë problemet tuaja janë më shumë bindje.

Merrni probleme në fuqinë tuaj, ju vëreni vetëm atë në kohë. Përveç onkologji nuk është vizitorët shumë të shpeshta në mesin e sëmundjeve të tjera të gjirit. Për shembull, fibroadenoma, cysts lloje dhe natyrisht gjirit. Mastopatia ajo nuk është kancer, edukimi dashamirës përhapur. Por kjo kërkon vëzhgime të rregullta, posaçërisht kundër sfond e mastitit zhvillimin formimin qendror, shumë dashamirës.

Që duhet të mbani atyre vëmendje të veçantë. Pasiguria më e keqe. "Shëndeti i Grave".