Pilates - ajo


Në dhjetë seancat ju do të ndjeni dallimin, në twenty'll shihni ndryshim, dhe në tridhjetë ju do të keni një trup krejtësisht të re, Joseph H. Pilates Që kur Madonna vetë deklaruar publikisht se lloji i vetëm i pranueshëm i ushtrimet Pilates, ky trajnim nuk ka qenë më popullor në Perëndim. Kjo nuk është një trill kalon. Pilates program më të sigurta ushtrim të ndikimit pa ngarkimit, kjo ju mundëson për të shtrihet dhe për të forcuar grupet e mëdha muskujve, duke mos harruar muskujt e vogla të dobëta.

Dhe jo vetëm që këto ushtrime të pajtohet me çdo organizëm, ato japin një formë ideale të trupit, e cila është arsyeja pse më shumë se 70 vjet pilates admiruar aktorë, atletë dhe valltarë. Ai përmban elementet e yoga dhe meditim, dhe, në përgjithësi, baza e trajnimit praktikë shpirtërore, një nga detyrat e tij kryesore për t'u marrë me stresin. Gjithmonë mbani mendjen tuaj nën kontroll dhe plotësisht të përqëndrohet në stërvitje, të kryera, mësohet nga Joseph Pilates sistemi që e di se si të çojë një muskujt ton, duke u dhënë atyre një lehtësim të mirë dhe formë të zgjatur. Ushtrimet e tij mund të me ngarkesë minimale në shpinë për të forcuar muskuloz, jo ndërtimin e muskujve, të zhvilluar fleksibilitet dhe kuptim të bilancit, duke ndihmuar për të siguruar valltarët profesionale lëvizjet hirin e natyrshme dhe fleksibilitet.

Zakonisht, ushtrimet Pilates synojnë statike, ata kanë një gamë të vogël të levizjes. Kjo është arsyeja pse ata në mënyrë aktive përdorin njerëzit të kufizuara në lëvizshmëri. Nga rruga, sistem Joseph Pilates ishte menduar fillimisht për rehabilitimin e të plagosur pas Luftës së Parë Botërore. Dallimi kryesor nga llojet e tjera të workouts pilates reduktuar në pothuajse zero mundësinë e lëndimeve dhe reagimet negative.


Ajo ofron një numër të madh të stërvitjeve për rehabilitimin e sindromave dhimbje në pjesë të ndryshme të shtyllës kurrizore. Është e ditur se 90% e njerëzve mbi 25 vuajnë rregullisht nga dhimbje prapa, shkaqet e të cilat mund të jenë shumë të ndryshme. Më shpesh kjo është e parëndësishme dhimbje të ulët mbrapa, e cila nuk mund të shërohet plotësisht, por me lëvizje të veçantë Pilates ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve.

Që plote e ushtrimeve të ndërtuar në shpinë, nxit nxjerrjen e saj, duke përdorur program në të vërtetë rritet deri në 1-2 cm Në teknikë Pilates frymëmarrje alternativë e përdorur që nxit sistemin e frymëmarrjes.; të gjitha ushtrimet e nevojshme në krahasim me frymëmarrje, dhe ata lëvizin gradualisht nga një në një tjetër.

Ekzistojnë tri lloje të trajnimeve Pilates: 1. Trajnimi në dysheme. Ky grup i ushtrimeve të kryera në dysheme, kryesisht i ulur ose shtrirë. Komplekset mund të jenë të dizajnuara për të arritur objektivat e ndryshme të tilla si heqjen e dhimbje në pjesë të ndryshme të shtyllës kurrizore për të përmirësuar sjellje. 2. Trajnimi me pajisje speciale. Ushtrimi kryhet edhe në dysheme, por duke përdorur pajisje të ndryshme: Unaza Pilates Ring, shtangë dore, amortizatorëve gome, top.

3. Trajnimi për trajnerë të veçanta. Dallimi kryesor nga trajnerët e rregullta Pilates është se duke u mbështetur në të cilën ju jeni duke kryer stërvitje, jo fikse rigidly. Gjatë kryerjes forca ushtron ju duhet të ushtrojë përpjekje shtesë për të mbajtur ekuilibrin në një sipërfaqe të paqëndrueshme, se trupi juaj është i detyruar të punës përfshin një numër të madh të muskujve të vogla që nuk janë përdorur në trajnim konvencionale. Trajnimi Pilates në sistemin në mënyrë të sigurt që ajo është përdorur për terapi zëvendësuese pas lëndimit, ai gjithashtu ndihmon për të përmirësuar kontrollin e trupit, duke e kthyer atë në një tërësi harmonike. Kjo është arsyeja pse klasa Pilates praktikisht nuk ka contraindications, ata mund të fillojnë të angazhohen në çdo moshë, duke qenë në çdo formë fizike.

Dhe më e rëndësishmja - Pilates metodë (Pilates) është i bazuar në idealin e mirëqenies dhe jo një nga shumë mënyrat e që kanë për qëllim për të përshtaten trupin në një bikini para sezonit të plazhit. Zhvilluar në mënyrë uniforme muskujt - çelësin për sjellje të mirë, plasticitet dhe hiri natyrore.