Shkakton abrasions


është formimi i lëkurës pustular ku ka qime, e cila çon në inflamacion fshikëz dhe indet përreth. Vlon mund të jenë të dy të vetme dhe të shumëfishta.

Dukuri e rregullt e shumta vlon vlon një shenjë. Abrasions mund të ndodhë në pjesë të ndryshme të trupit, por kryesisht në fytyrë, qafë, mbrapa, mollaqe dhe rajon popliteal.


Shkaqet e vlon. Bakteret. Arsyeja kryesore për zhvillimin - hnoerodnaya bakter Staphylococcus shpesh. Bakter hyn në trup dhe sjell atij infeksion, inflamacion fillon. Dështimi në përputhje me rregullat e higjienës.

Para se të priren të valoj njerëzit me lloj yndyrë të lëkurës. Rritja saloootdelenie çon në formimin e ndotjes në fytyrë dhe qafë.

Mungesa e kujdesit të duhur për llojin vaj e lëkurës, djersitje të tepruar, si dhe prania e lezioneve të lëkurës (gërvishtjet, çarje, abrasions), nuk trajtohen me agjentët antibacterial mund të jetë bakteret Staphylococcus dirigjent në trup, të cilat çojnë në një çiban. Hipotermia / mbinxehje. Të abrasions shfaqjes mund të jetë edhe rezultat i hipotermi përhershme ose mbinxehje të kundërt të trupit. Në thelb kjo është një arsye e vërtetë për njerëzit që punojnë jashtë - punëtorët e ndërtimit, derëtarëve, Janitors, etj punëtorëve të pakualifikuar.

Hipotermia dhe mbinxehje çon në shkeljen e një funksion racional të trupit. Sëmundjet e organeve të brendshme. Shpesh abrasions rezultojnë nga sëmundje kronike apo të kohëve të fundit lidhur me sfond hormonal të trupit, të sistemit të tretjes (gastriti, goiter, cholecystitis), sistemet urinare dhe endokrine.

Shfaqja e shenjave të abrasions gjithashtu mund të jenë simptomat e sëmundjeve më të rënda të tilla si diabeti. Abrasions si një simptomë të infeksionit në trup. Në pikëpamje të kushteve të vështira mjedisore, ditë të ngopura, mungesa e të ushqyerit e duhur dhe kohën e vizitës, trupi i njeriut mund të jetë burim i infeksionit asimptomatik, dhe ka të ngjarë që në çdo moment ajo do të shkaktojë abrasions e ndodhisë zjarr. Kështu, abrasions, në një farë mase, është një shenjë e trupit të lodhjes së tij.

Pse abrasions duhet të trajtohet. Stresi i vazhdueshëm, regjimi i varfër të ushqyerit dhe abuzimi i karbohidrateve të konsumuara në proteina të ulët, kripëra dhe vitamina trupi ka nevojë, abuzimit të alkoolit dhe pirja e duhanit çon në imunitet të ulët, aftësi mund të përdorni bakteret hnoyerodnyye. Përveç kësaj për të qenë i lënduar vlon në pjesët e ekspozuara të trupit nuk duken aesthetically i kënaqshëm, ata mund të shkaktojë dëme serioze në shëndetin e përgjithshëm. Prandaj abrasions duhet të trajtohen në mënyrë profesionale.

Abrasions Diagnoza. Hapi i parë në trajtimin është diagnozë. jo vetëm që do të përcaktojë shtrirjen e sëmundjes, por edhe për të mësuar shkakun e paraqitjes së saj. KnowHowMed Medical Center është një qendër moderne diagnostike dhe hulumtim që është e specializuar në aplikimin e metodave të reja të diagnostikimit të organizmit.

Abrasions Diagnoza mund të bëhet në disa mënyra që do të japin informacion të saktë mbi mungesën apo praninë e sëmundjes, si dhe një studime të përgjithshme shëndetësore për të përcaktuar dobësitë e saj që mund të shkaktojnë shfaqjen e vlon. Një nga metodat kryesore të abrasions diagnozës, të cilat përdoren në qendrën mjekësore KnowHowMed është diagnostifikimi jo-invazive. Metodë noninvasive bën të mundur për të kontrolluar statusin e të gjitha organet dhe sistemet e trupit duke përdorur teknologjinë kompjuterike. Treguesi kryesor nëse janë apo jo të shtetit është gjaku vlon. Ekspertët Qendra Mjekësore KnowHowMed mbajë Hemoskanuvannya test të gjakut në bazë të një metode të veçantë të hulumtimit.

Kjo analizë do të ndihmojë për të krijuar sistemin imunitar dhe. Për të kryer këtë analizë do të duhet disa pika të gjakut të pacientit. Duke analizuar të kryhet në të darkfield mikroskop të lartë të gjakut. është mënyra më efektive për të zbuluar sëmundjen edhe në rrënjë, e cila do të mundësojë menjëherë të fillojnë trajtimin. Diagnoza e abrasions, mbi të gjitha, na lejon për të përcaktuar shkakun e paraqitjes së saj që kërkon heqjen për të kuruar sëmundjen.

Qendra mjekësore KnowHowMed pajisje të reja në dispozicion për diagnozën, përdorimi i të cilave kontribuon për një hetim më të hollësishëm të trupit.