Sa kalorive djegur kur ecje


Çdo ditë person i shëndetshëm fizikisht në ditë është prej 1 deri 10 kilometra. Ndonjëherë ne nuk e vini re se sa shumë kanë qenë ndonjëherë as edhe ndjehen të lodhur. Lodhur nga ecje mund të ndodhë në qoftë se një person i pastërvitur në disa kilometra. Kur një person merr përdorur, ajo mund të shkojë në distanca të gjata dhe ende ndjehen mirë.

Por ka lloje të veçanta të ecur dhe njerëzit janë të angazhuar në një sport ose për të humbur peshë. Sa kalorive të konsumuar, ndërsa në këmbë?

Disa shkencëtarë kanë arritur në përfundimin se njerëzit e vegjël, duke përfshirë fëmijë për kilogram të peshës së tyre trupore gjatë ecje djeg më shumë kalori se sa i lartë. Sigurisht, në qoftë se ju vetëm ecin në park ose bëni pazar me miqtë, kalori të djegura është shumë më pak se në qoftë se ju jeni të vendosur të rezultateve të mira, dhe kjo është për të humbur peshë. Pra, sa kalori djegur kur ecin?


Në konvencionale shëtitje 2-orëshe të qetë djegur rreth 50 kalori. Në përgjithësi, për një njeri të ecte shumë të dobishme, ajo forcon muskujt, ndihmon të humbni peshë, muskujt ton dhe ngre një humor. Sa kalorive të konsumuar, ndërsa në këmbë? Nëse ju vetëm ecin shpesh dhe kjo ndodh rregullisht, një javë ju mund të kaloni në këmbë për 1.100 kalorive. Djegur kur ecin deri në shkallët disa herë në 1336 me nëntë kalori në katin e poshtëm 202 kalorive.

Sa kalori janë të humbur, ndërsa në këmbë? Ka ecje profesional, duke ecur me presione të tilla më shumë muskujve, dhe ata punojnë në ritëm të lartë. Për 30 minuta të kësaj shëtitje ju mund të djegur deri në 2000 kalori. Sa kalorive djegur kur ecin, kjo varet se si ju bëni atë dhe pse. Në këmbë është një mënyrë e mirë për të humbur peshë.

Ajo nuk ka gomë si running, por rezultati është shumë e mirë.