Sa kohë duhet të luajë në dhomë me diell


Në tendencat e kategori Moda: Shpesh, duke shkuar në procedurë, ne harrojmë për arsyen kryesore për përmirësimin e performancës tonë dhe forcimin e imunitetit.

Ne nuk duan të presin gjatë për një ngjyrë të mirë, ne mendojmë vetëm për atë se si të shpejt të merrni një cirk në dhomë me diell. A është kjo e mundur dhe se si ajo i sigurt? Së pari, le të konsiderojnë parimin që vënë themelet e dhomë me diell.

Llampat në lloje të ndryshme të shtretër për rrezitje mund të ndryshojnë në pushtet, por kur miratimin modifikim specifik të pajisjes, ajo është testuar, për të identifikuar se sa kohë personi nezahorilyy me lëkurë normale mund të merrni shumën e përsosur e rrezatimit ultravjollcë. Konvencionalisht, një vlerë e caktuar si 4MED, ose 4 eritemnye doze minimale. Besohet se në mënyrë për të shpejt të marrë një cirk në shtrat për rrezitje, ju ose mund të rrisë kohës rrezitje, ose zgjidhni pajisjen me më shumë llambat e pushtetit. Ky është një gabim.


Këto karakteristika (me kohë dhe energji elektrike) nuk mund vzaymozamenyatsya. Por vlera e dozës minimale eritemë që është e rekomanduar për ju varet nga lloji juaj dhe me ngjyra. Prandaj, ekspertët dhomë me diell dhe të vendosur kohëzgjatjen dhe shpeshtësinë e seancave. Ka shumë njerëz që kërkojnë të kapërcyer hendekun mes seancave, duke dashur të marrë një cirk në krevat tanin shpejt.

Dhe është e rëndësishme të dini 2 pikë. 1. Pas procedurës, pigmentim tan zbuluar për 1-8 orë dhe zgjat nga ditë ose më shumë. Me çdo kohë të re të zhvillimit procedurë Film është reduktuar, dhe stabiliteti i rrit djegien nga dielli. Dhe kjo nuk do të kandidojë në dhomë me diell çdo ditë. Përveç kësaj, proceset e shpeshta stimulimit në trup, duke shkaktuar lodhje dhe dukuri të ngjashme të pakëndshme.

2. Në procesin e rrezitje shqetësuar normë të prodhimit proteinave. Kur ju t'i japë atij kohë të shërohen, procedurë për rrezitje sjell vetëm përfitime. Për më tepër, funksion mbrojtës të lëkurës janë rritur, ajo bëhet më i qëndrueshëm për djegien nga dielli (40%). Nëse ju marrin sunbathing shumë shpesh, duke u përpjekur për të shpejt të marrë një cirk në dhomë me diell, koha për shërimin e sintezës së proteinave nuk është.

Si rezultat, ai matyruet mutacione të grumbulluar dhe të çojë në sëmundje të lëkurës dhe trupit. Pas procedurës disa orë ju do të ndjeni tensionin e lëkurës dhe të vini re një skuqje të lehtë.

Kjo është normale dhe ju tregon se ju keni marrë dozën maksimale e dritës UV. Në një përpjekje për të shpejt të marrë një cirk në shtrat për rrezitje, ju mund të injorojë këtë procedurë fakteve dhe kohëzgjatja e mëposhtme për të instaluar të njëjtën gjë. Kjo nuk është e rekomanduar, për më tepër, herën tjetër prerje pak më të mirë. Nga e gjithë kjo është e qartë që të kërkojë për të shpejt të marrë një cirk në dhomë me diell budalla dhe madje e çiltër e rrezikshme.

Para së gjithash, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj ose ju mund të bëj banja dielli. Nëse jeni duke marrë disa lloje të drogës, mund të jetë një contraindication për procedurën ose ju mund të prisni derisa të normës së rekomanduar. Kur keni ardhur në dhomë me diell, pyet ata të ju tregojnë certifikatën dhe specifikimet e përdorur llambat. Në mënyrë që të luajnë dhomë me diell, ju duhet të dini se 2 gjëra: kohëzgjatjen dhe shkallën e llampat prodhim UV-rrezatimit.

Nëse jeta llambë deri në 20 orë, më mirë për të reduktuar seancën. Interesat e UV-rrezatimit ju në aspektin e sasisë qind UV-B.

Nëse keni lëkurë të errët, ju duhet të kuptoj 2, 4%, dhe në lëkurë të lehta hollë nuk duhet të kalojë 0, 7%. E drejta tan në dhomë me diell kështu që përdorin mbrojtje. A kozmetike nuk lënë pas dore të veçanta për rrezitje në diell (sunscreen shtëpi pushimi). Cover buzët buzëkuq me filtra sunscreen. Të jetë i sigurt për të mbuluar kokën nën veprimin e rrezeve ultraviolet flokëve bëhet e thatë dhe i brishtë.

Mbyllni pjesët intime dhe të jetë i sigurt për të mbuluar gjoksin tuaj! Sytë gjithashtu duhet të jenë të mbrojtura. Çfarë ju mbyllur ato, nuk garanton mbrojtje kundër djeg retinën.

Veshin syze dielli normale, por lentet jeni më të mirë. Nëse ju vijnë të bëj banja dielli për herë të parë, ju duhet të konsultoheni me një specialist në panelin e kontrollit mjet për vazo lulesh nëse është e nevojshme, ju mund të shpejt të telefononi për ndihmë.

Në mënyrë që të luajnë dhomë me diell, ju duhet të përgatiten për këtë lëkurë. Përveç përdorimit të mjeteve të veçanta të rrezitje, të heqë dorë nga larja me sapun dhe ujë para se të procedurës lëkurë overdried humb vetitë e tij mbrojtëse dhe mund të djegur. Pas procedurës Është gjithashtu e rekomanduar për të përdorur produktin pas rrezitje.

Këto barna janë projektuar zakonisht për të sherbet lëkurën dhe zbutur skuqje. Në dyqane kërkoni të holla është për përdorim në një dhomë me diell. Gjithashtu, të jetë i sigurt që ju të marrë pak kohë për t'u çlodhur trupin tuaj të plotë e ultravjollcë është shumë aktive dhe kjo merr kohë për të lëvizur normalisht. Në mënyrë tipike vendosë se si tan në dhomë me diell, ndihmon specialist i cili shërben procedurën.

E gjitha varet, siç u përmend tashmë, llojin e lëkurës. Mos të përpiqet të mbajë një dhomë me diell aq kohë sa kryen smuhlokozhih mikut tuaj.

Nëse keni lëkurë shumë të drejtë, ju mund të fitojnë një të djegur. Ju jeni të drejtë, sigurisht, të vendosë se si të tan në dhomë me diell, por këshilla e zakonshme është: Të jetë i vetëdijshëm dhe se lëkura duhet të keni një kohë të mirë dhe jo të kalojnë një vit të tërë në dhomë me diell. Numri optimal i normave bi-vjetor të 15-20 seanca. Gratë revistë JustLady.