Sa duhet të pini


Një person peshon 60 kg në ditë duhet të pijë 3, 5 litra ujë.

Duke përdorur këtë vlerë, ju mund të llogaritur se sa ujë ju nevojitet. Për përfitimin maksimal, ujit të pijshëm në një mënyrë të veçantë. Në qoftë se ju pini ujë gjatë ngrënies ose menjëherë pas ngrënies, ajo do të dëmtojë vetëm shëndetin, që nga të lëngshme holluar lëngje ndihmon tretjen e ushqimit që pengojnë tretjen.

Për shkak të kësaj qasje e gabuar zhvillimin e shumë sëmundjeve. Që nga norma gravurë zvogëlohet, duke formuar toksina, dhe ushqim fillon të tretem, duke shkaktuar vanitet.


Përveç kësaj, ka parehati të barkut. Në këtë fazë, qelizat i heq ujët dhe mund të marrin jo më pjesë në procesin e tretjes. Kështu, uji ishte e dobishme, ajo duhet të konsumojnë më poshtë: 300 ml (rreth 1 filxhan) e ujit që duhet të pini sa më shpejt që ju të merrni deri nga shtrati. Ajo është e mbushur me lagështi të gjitha qelizat e sistemit të tretjes. Ajo gjithashtu ndihmon në mënyrë efektive nxjerr produktet e dekompozimit. para mëngjes.

Ajo është e mbushur me qeliza me lagështi të gjithë të trupit, dhe kur ju shkoni, qelizat fillojnë të absorbuar ushqyesve në mënyrë aktive. Ju lutem vini re se gjatë drekës ose menjëherë pas ujit nuk mund të pini.

Herën tjetër të pijshëm ujë 1 orë para drekës. Në këtë kohë ju duhet të pini përsëri 300 ml. Gjatë drekës ose menjëherë pas ujit nuk mund të pini.

Pas drekës, një kalim minimum 2, 5 orë, gjatë së cilës kohë ushqimi kalon nëpër sistemin e tretjes dhe lëngje ndihmon tretjen e ushqimit janë përqendrimi maksimal që ofron tretje të shpejtë dhe natyrore. Kjo gjithashtu do t'ju shpëtojë nga një ndjenjë e shurdhim dhe siklet në bark.

Artikuj të tjerë mbi: -.