Sa herë mund të keni marrëdhënie seksuale


Është vërtetuar se seksi ka një ndikim pozitiv në meshkuj dhe femra. Ajo ngre vitalitetin e përgjithshëm, humor, përmirëson shëndetin. Më popullore në jetën intime është pyetja e mëposhtme: Sa shpesh mund të ketë seks? Gjinekologët thonë se seksi është i mundur jo vetëm por e nevojshme për t'u angazhuar më shpesh të jetë e mundur.

Klasat e rregullsisë intima nuk varet nga gjinia dhe mosha, dhe nga vetë, shëndetin tuaj fizik dhe psikologjik. Sexologists rekomandoj shpenzimet 2,3-5 marrëdhënie në javë. Megjithatë, mjaft prej dy herë. Por në qoftë se ju dëshironi që të ketë seks më shumë se pesë herë të angazhuar.


Kënaqë shëndetin e të dy nevojat e tyre dhe nevojat e partnerit apo partnerin e tyre. Askush nuk është i detyruar të ndjekë ndonjë orar, shumë më pak të shqetësuar për shkak se keni bërë dashuri më pak ose më shumë se sa shuma e specifikuar. Megjithatë, ekspertët nuk e rekomandojmë seks më shumë se 7-8 herë në javë.

Lidhur me kohëzgjatjen e lovemaking, kjo varet nga rrethanat tuaja individuale. Disa çifte mund të ketë marrëdhënie seksuale për një sasi mjaft të gjatë kohore, dhe marrëdhënie çifte të tjera mund të marrin jo më shumë se pesëmbëdhjetë minuta. Më e rëndësishmja, proces për të dhënë dy partnerët kënaqësi maksimale nga ky aktivitet. Përgjigje definitive për pyetjen, si mund një vajzë bëjnë seks përsëri, nr. Aktiviteti seksual peshë me vajzën varet nga temperamentin e tij, zakonet, mënyrën e jetesës dhe moshës.

Për shembull, disa vajza të trajtuar njerëzit me aktivitet të ulët seksual. Records partner i tillë nuk do të mundë, ajo është më e rëndësishme për të gjetur martohem shpirti yt dhe dashuria nuk janë shumë herë në një rresht në një natë, dhe vetëm një herë, por se si! Aspekt duhet të dini se kur për të ndaluar, në parim, si në të gjitha klasat. Jeta më pak aktiv seksi ndikon në shëndetin, shkakton apati ose, nervozizëm.

Ajo mund të shkaktojë pagjumësi, imunitet të reduktuar dhe përkeqësojnë disa sëmundje (për shkak të stagnimit të gjakut në organet gjenitale). Sex Teprica gjithashtu jo të dobishme. Man ekspozon trupin tuaj ndaj stresit të tepruar dhe depletes atë, duke u përpjekur për të bërë më të madhe të një numri të madh të akteve të seksit në një kohë.

Seksi i shpeshtë nuk është e dëmshme vetëm kur të dy burrë dhe grua do të bëjë dashuri në një dhe kjo sjell kënaqësi për të dy prej tyre, jo trupi i tyre vesh.