Çfarë e mban tan


Çfarë mban të çastit tan, ndoshta pyetjet më të zakonshme në vizitorët e faqes dhe konsumatorëve. Nëse përgjigja shkurtimisht, atëherë këtu është përgjigjja ime: Instant tan zgjat 7-14 ditë. Në fakt, përgjigja është përgjigje shumë e gjerë dhe e qartë për të gjithë klientët atje. Një më i saktë për të thënë se të mbajë të menjëhershme cirk për aq kohë sa ajo merr lëkurën tuaj (shtresa e lartë) për përditësime. Në të gjithë këtë kohë përditësimin e ndryshme.

Ne kemi një klient që shkojnë në rrezitje për 3 javë. Pra, disa prej tyre për të qëndruar më gjatë tan, reduktuar trajtimin e ujit në minimum. Unë me siguri nuk do të këshillojë për ta bërë këtë sepse locion jo plotësisht larë mund të çojë në rezultate të pabarabarta, reagimet e përsëritura të lëkurës në mbetjet e locion dhe rroba të pista.


Por ata si dhe është e thënë të kujdesit. Dy prej grupit të të çojë një jetë normale - duke mos e kufizuar veten e tyre dhe jo veçanërisht kujdesin për instant tan e tyre.

Djegien nga dielli mbajtur ato për aq kohë thjesht sepse ata kanë lëkurë të tillë. Problemi kryesor është se shumë prej tyre nuk janë të përgatitur për procedurat dhe jo të shikojmë pas tan tuaj, kështu që ata kanë djegien nga dielli të menjëhershme mund të qëndrojnë ose të shkojnë një pabarabartë pak. Kur ju shkoni në një çast cirk, atëherë ju duhet të vërtetë kujdeset për shtresën e tyre të lartë të lëkurës. Është e nevojshme për të moisturize lëkurën tuaj, veshin veshje të lirshme, për të shmangur stresin në trup dhe situatave që çojnë në djersitje e zgjatur (banjot, sauna). Në kohë të menjëhershme tan veshur çfarë mund të ndikojë locion që është përdorur gjatë procedurës.

Le të shohim se si locion ndikon sa qëndron i menjëhershëm cirk. Ka kremra bonus, nxirje nga të cilat vetëm zgjat 1-5 ditë, pra deri në ditën e 5 të saj pothuajse të papërfillshme.

Është kremra të shtrenjta dhe kostoja e procedurës nuk mund të jetë i lirë edhe përkundër kohë të shkurtër veshur tan. Për shembull, unë kam një locion që është aplikuar në ditën e kremtimit dhe larë off pas dush e parë. Locion është bërë me një formulë të veçantë nëpërmjet të cilit një-ditë tan rezistent ndaj djersë dhe nuk njollë rrobat.

E pra për ata që duan një cirk të errët shpejt dhe që kanë frikë pabarabartë Lindjen. Dhe ka kremra që janë shumë këmbëngulës dhe të shpëtoj prej tyre është shumë e vështirë.

Locion Instant tan bërë kështu që mund të qëndrojnë deri në 14 ditë ose më shumë në disa zona të lëkurës. Dhe mos i afrohemi një locion çdo të konsumatorëve! Unë do të doja të theksoj kremra lirë, nxirje në të cilën qëndron pak dhe shkuan poshtë në mënyrë të pabarabartë.

Ky grup mund t'i atribuohet prapambetura / kremra të dëmtuara premium që mund të punojnë studime dhe mjeshtrave që kanë konsumatorët pak apo, apo ata i mbajnë kremra të gabuar, ose tashmë e blerë locion i prishur, apo të gjithë së bashku. Kremra të prapambetura dhe dëmtuara humbasin punët e tyre dhe të cilësisë mund të çojë në rezultate të paparashikueshme. Nëse ju doni të menjëhershme cirk mbajtur gjatë dhe dukej Hollywood-stilit tuaj, të jetë i sigurt për të: Get gati për procedurën paraprakisht. Keep up tan tuaj.

Ndiqni rregullat e sjelljes në cirk. Zgjidhni një mjeshtër të mirë në cirk ose studio specialitet kryesor i të cilit i menjëhershëm cirk.

Si te zgjidhni një mjeshtër të mirë: Lexoni komente reale të konsumatorëve. Shih se sa kohë është një mjeshtër i veçantë. Kontrolloni nëse domain është regjistruar me këtë faqe interneti.

Për shembull, këtu: nic. ru. Nëse ju doni të bëni çastit tan, ne do të jemi të lumtur të ju ndihmojë. Ju lutem vizitoni:. Nuk ju mund të zgjidhni normën më të përshtatshme (prej 500 deri 2500 rubla) dhe vendin e një qëllim.

Nëse ju prismatrivatsya të biznesit kremra për rrezitje çastit apo të shikoni për cilësinë, ne jemi të lumtur për të ndarë sekretet e tyre në faqen e internetit:.