Përbërja e margarinë


Produkt margarinë i pavdekshëm vaj meme brezit më të vjetër, në mënyrë të qëndrueshme dhe të fortë, as u shkëput nga edhe e kuptoj moderne Meme molodezhi.Proishozhdeniya në lidhje me dëshirën e brezit të pasluftës të marrë një arsim të mirë, për këtë arsye libër mësimi Kimi 8, 9 ose 10 sipas disa burimeve klasë është studiuar me kujdes dhe të lexoni. Dhe në çdo faqe nën titullin e produkteve të naftës u zbulua fotografisë, ku përveç të gjitha llojet e pastrues dhe kimikateve të tjera të stolisur margarinë.

Studentët Shock ishte aq i fortë që edhe vite zije shkaktuar ata që të mos prekë margarinë. Në fëmijët dhe nipërit e mbesat u solli edhe deri urrejtjen racore dhe nuk e pëlqejnë produktin. Për këtë popullatës dhe natyrën e margarinë mbetet i paqartë dhe i diskutueshëm. Faqet Sponsored që shesin produktet e qumështit, me kujdes refuzojnë çdo përfshirje në vaj dhe margarinë për të shpjeguar meme këmbëngulja e analfabetizmit të plotë dhe njerëz të uritur ndonjëherë.

Disa vende në frontin shëndetësor pa justifikim ose margarinë të quajtur produktet e rafinuara, ndërsa i arsyeshëm naftës tekstet shkencore fjalët pakuptueshëm na japin arsye për të mos dyshuar të përfshirë naftën. [Rezultati kryesor negativ ishte ndarja e njerëzve në dy kampe.


Në njerëzit e parë nuk e di për margarinë të naftës, që jetojnë në heshtje, duke përdorur produktin në enët e ndryshme. Kampi i dytë, që jetojnë me idenë, lexoni me kujdes përbërjen kimike të ushqimeve dhe shtrëngon, shikuar në reklamat televizive margarinë ardhshëm.

Takuar njerëz nga kampet e ndryshme mëngjes të përbashkët mund të çojë në një nedorozumiyu absolute dhe të ndërsjellë. Për një refuzon për të ngrënë ushqim normal, dhe në sytë e një tjetër ha neft.Otlichie pastër e margarinë ose gjalpë, për shembull, se themeli i margarinë emulsioni ujit të hydrogenated yndyrë bimore, ndërsa të njëjtën gjë, të tilla si gjalpë yndyrë emulsioni origjina e kafshëve.

Gjithashtu atje margarinë dhe substancë, emri i saj nuk lë asnjë dyshim e origjinës së saj. Megjithatë, le të themi edhe me vaj ose çfarë? Vaj, edhe pse ajo është nxjerrë nga toka dhe jo nga organizmat e gjallë, nga natyra e tij është një produkt biogenic dhe materialet nga të cilat ajo është e përbërë, saktësisht të njëjtat hidrokarburet e si këto, yayky juaj me qumësht, etj NATURPRODUKT.

Futja marharinonenavistnika një listë të kimikateve që përbëjnë ndonjë sipas mendimit të tij, produkt i drejtë pa paralajmërim mbi produkteve në fjalë, dhe ju të kapur një shumë të lulz. Dhe si një peng.

Gjithashtu, njerëzit atje janë bindje firmë që imitim havjar është bërë edhe nga nafta.