Përbërja e birrës


E pra, dhe për shkak se ju nuk mund të argumentojnë! Edhe pse, I-I-I-I, dhe pse jo?

Le të shohim se çfarë lloj i bishës kështu që pse birrë dhe birrë quajtur shaka bukë të lëngshme, ndërsa duke shtuar se birra është fjala bukë, ajo vetëm e bëra rastësisht katër gabime. Për të filluar, natyrisht, përkufizimi dhe përbërja e ilaç magjik. Birra është një stimulues natyral që përmban një numër të madh të komponimeve të formuara gjatë fermentimit dhe të hyjë në të, me materiale bimore. Si Vaud abstruse! Komponentët kryesorë të birrës janë: ujë (91-93%), karbohidratet (1, 5-4, 5%), etanol (3-7%) dhe substanca të azotit-përmbajnë (0, 2-0, 65%).

Komponentëve të tjerë janë të referuara si të vogla, që janë foto th-të-të-yusenkih sasi dhe e konsiderojnë një domethënie të veçantë atëherë dhe atje. Le të shpejt kalon nëpër përbërësve, kështu që për informim dhe zhvillim të përgjithshëm, dhe të vazhdojë. Ujit. Ujit në birrë a shumë, dhe, nga njëra anë, kjo është një gjë e mirë, sepse ajo është për shkak të sasi të madhe të alkoolit etilik hyn trupi i birrës ka efekt jo dehydratyruyuscheho se nuk ka dehidratim.


Thjesht vënë, ndryshe nga vodka, birrë në abuzim, nëse nuk e provoni, dhe të injektuar një dozë vdekjeprurëse e alkoolit vetëm nuk do të funksionojë. Dhe kjo është padyshim një plus.

Por nga ana tjetër - është negative. Sepse ne nuk kemi një pyetje që shpesh pi birrë? . Më shpesh, ka një tjetër: aaaaaaaa!

Ku është tualet?! Në këtë kuptim, vodka disi në më të lehtë. Më keq vetëm vetëm kur birrë është e përzier me vodka për britmës birrës në tualet, por vodka, për fat të keq, ka ardhur të shpëtojë mundësi.

Karbohidratet. Karbohidratet në birrë nuk është shumë, atëherë vetëm 1, 5-4, 5 gram 100 gram shkumë. Pra, për të cilat do të mbulojnë kërkesat e përditshme për karbohidratet, pi birrë kanë 5-6-7 litra.

Çfarë është realist! Edhe pse, seriozisht, të bëhet më mirë vetëm duke birrë lëndë ushqyese nuk do të përballojë për të gjithë. Përbërja e karbohidrateve birrë 10-15% të përbëhet nga sheqerna të thjeshta (glukozë, fruktoza dhe saharoze) në 75-85% të dekstrin, mirë, ata kanë një polysaccharides pak të tjerë, disa 2-8%. Kujtojnë se sheqerna të thjeshta janë të përbërë nga një molekulë (glukoza, fruktoza), polysaccharides me një numër të madh të molekulave (celulozë, niseshte), edhe, dekstrin varur diku në mes: ato janë më vështirë se saharoze me fruktozë dhe saharoze edhe më e vështirë se me maltozen ( në të cilën dy molekulat), por më e lehtë se niseshte dhe celulozë, të cilat shumë molekulat. Në përgjithësi, ata nuk janë monosaccharides, por ende jo polysaccharides.

Ata olisakarideve. Këtu.

Nga rruga, ngjyrë dekstrin jep tillë një kore të bukur të artë tiganisje patate, kështu që është e mundur që ngjyra e birrës dhe dekstrin ndikohen në të njëjtën mënyrë. Alkoolet. Alkoolit në birrë është një fakt. Por kjo nuk është shumë, dhe kjo është gjithashtu një fakt, që vetëm disa 3-7%, edhe pse disa varieteteve të fortë ajo më shumë - deri në 12%. Por përveç alkoolit etilik gjatë fermentimit në birrës së prodhuar dhe alkooleve të larta (propil, butyl, amyl), si dhe esters (etilformiat, butyl acetate, etj) - ata janë quajtur vajra avioni.

Kjo ekonomi në birrë prodhuar 50-100 mg / litër. Uuuu, dëngla! - Ju thoni - gjë e vogël!

Birra nuk është e vodka! Dhe këtu ju jeni të drejtë: birrë me të vërtetë nuk është e vodka!

Birra më keq në këtë drejtim, vodka, vodka dhe madje edhe më keq, dhe këtu e pse: Po, sigurisht, të gjitha këto substanca të ndikojë në shijen dhe erën e birrës, por në të njëjtën kohë ata janë edhe ato substanca të cilat janë kaq të vështirë për të hequr qafe të prodhuesve vodka. Asnjë magnates çudi vodka kudo që ju mund të shkruani: pastrohet qumësht, argjendi, ari, platini apo edhe ndonjë mbeturina, humbi dyqind e qymyrit apo diamanti filtra dhe kështu me radhë në të njëjtën mënyrë. Sigurisht, alkool - një helm që shkatërron trurin, por vodka rrahur kraharorin dhe krenar që të paktën e pastroi atë nga vajrat avioni që janë më shumë toksik se vetë etanol. Edhe samohonschyky ato duke u përpjekur për të pastruar e alkoolit poluchayuschyysya nga çdo papastërti: Th-aty Khimich, distiluar në përgjithësi duke u përpjekur.

Nga rruga, përmbajtja Standard Shteti vodka në vajrat vodka avioni nuk duhet të kalojë 3 mg / l, dhe në birrë e tyre sa më shumë të jetë 50-100 mg / litër, kështu është i helmimit të birrës është shumë më e vështirë se sa vodka. Këtu është gjë!

Vazhdo. Substanca të azotit-përmbajnë, që jetojnë në birrë është kryesisht aminoacidet dhe mbetjet e tyre. Shumica e tyre shkon në birrë nga malti, edhe, pak, si të thuash, në formën e produkteve të mbeturinave të maja.

Pra në birrë, në Përveç karbohidratet dhe proteinat janë, por ata natyrisht do të thotë një numër të vogël (0, 2-0, 65 gram për 100 gram), hani birrë sooo vështirë. Pra, birrë dhe vodka nuk është, as shumë mish! Prisni! - Ju thoni - Po në lidhje me të gjitha shije dhe dobinë në birrë? Si vitamina, minerale dhe substancave të tjera të mrekullueshme? Ku HOPS?

Ku malt dhe?! Prisni, tani çdo gjë është!

Vetëm më të lehtë për të folur për këto gjëra duke shikuar procesin e marrjes birrë.