Solarium Sa shpesh mund të shkojnë


Sa shpesh mund të shkoj? Vazhdimi tema e rrezitje.

Nëse ju vendosni të blini lëkurë të errët duke përdorur një kuvertë dielli, pyetja e tij e parë për ju do të jetë në kohën dhe shpeshtësinë e vizitave të tij. Sa kohë duhet të luajë në dhomë me diell - pyetje goxha personale.

Përgjigja varet kryesisht nga lloji i lëkurës tuaj, por ka disa rregulla që duhet të mbani të gjithë. Rregulli i parë është të mos nxitojnë. Nëse ju doni të merrni tjetër çokollatë ditë lëkurës ton, dhomë me diell nuk do të përshtaten në këtë rast, përdorimi rrezitje. Për një cirk të bukur nën llambë zakonisht nevojë 4-6 seanca.


Nëse ju, maksimale ju mund të përballojë atë 5 minuta. Filloni të vogla dhe pastaj gradualisht rritet procedurën.

Dhe të përgjigjet në pyetjen se sa shpesh ju mund të shkoni në dhomë me diell, cosmetologists atje në 50/48 rregull. 50 është seancat maksimale në vit, të paktën 48 orë në mes të vizitave. Sa shpesh mund të shkojnë në dhomë me diell në lloje të ndryshme të lëkurës? Lloj Celtic. Për njerëzit e tillë, e karakterizuar nga një kombinim i syve të gjelbër ose blu me flokët flokëverdhë dhe lëkurën e gjirit, shpesh me Freckles.

Përfaqësuesit lloj Celtic lëkurës ju nuk duhet të mendoni për rrezitje shtretër, si dhe 5 minuta nën llambës mund të shkaktojë djegie. Në këtë rast, në vend të çokollatë tan, ju merrni ngjyrën e lëkurës e zier Nordycheskyy karavidhe ose llojin Evropian. Ngjyrë kafe të lehta apo flokët ngjyrë kafe, kombinuar me sy gri, blu apo të gjelbër.

Lëkurës dritë, Freckles pak ose aspak. Këta njerëz janë të ndjeshëm ndaj rrezeve UV dhe gjithashtu të larta të mjaftueshme për të marrë një të djegur. Marrë pjesë në një dhomë me diell me këtë lloj të lëkurës nuk është e rekomanduar më shumë se dy herë në javë. Lloj Evropës Qendrore. Përfaqësuesit e këtij lloji kanë një ngjyrë kafe ose gri sytë, flokët ngjyrë kafe dhe të lëkurës të errët.

Këta njerëz janë të mira tan dhe mund të përballojë për të vizituar një dhomë me diell 3-4 herë në javë. Mediterranean ose yuzhnoevropeyskyy lloji. Sytë e errët, flokët e errët dhe lëkurë të errët, të cilat i sjell rrezet e diellit të madh. Përfaqësuesit e këtij lloji obhoryat edhe në qoftë se çdo ditë do të shkojë në dhomë me diell. Por kjo nuk do të thotë se ata duhet të bëjnë, por sepse e djegiet nga rrezitje mund të merret. Ka dy lloje të lëkurës:, por ata thonë se kjo nuk ka kuptim, sepse në Rusi ata janë të rralla dhe pyetje dhomë me diell për ta nuk është shumë e rëndësishme.

Sa shpesh mund të shkojmë në dhomë me diell diskutohet, por në fund të vizituar të gjithë më të vështirë. Shtretër për rrezitje pushtet mund të ndryshojnë në 3 ose më shumë herë, kështu që një vizitë në një gamë të madhe.

Përveç kësaj ju duhet të marrë në konsideratë llojin e tipit të lëkurës për rrezitje (vertikale, horizontale). Për sa kohë që ajo merr për të luajtur, të zgjidhur përgjatë procesit. Mbi të gjitha, të marrë kohën tuaj. Nëse unë kam për të shkuar në një dush diellor, unë do të në çdo rast nuk luajti më shumë se 10-12 minuta në një kohë (të tipit të lëkurës së Parë, ka shumë të ngjarë, mesataren evropiane).

Sigurohuni që të shikoni! Dhe kur vijnë për të luajtur, mos hezitoni të pyesni pyetje administratorin. Në një vend të mirë, ju do të merrni një përgjigje të detajuar dhe të qartë. Një vend i keq më mirë të mos shkojnë Sinqerisht, Paul Bata.

"gt;