Sa Sperm shumë vjet duket


Mashkull spermatozoidet seksi janë prodhuar në vezë nën ndikimin e meshkuj djemtë e hormoneve të seksit kur të keni arritur pjekurinë seksuale në rreth 13 vjet. Sperm janë qelizat më të vogël të trupit të njeriut që kanë aftësinë për të lëvizur në mënyrë aktive. Ka kokë që përmban aparatin gjenetik që mbart potomstvennuyu informacionit, qafë dhe bisht të spermës.

Sperm janë pjesë e spermës. Sperm, pa llogaritur spermë përmban hormone dhe shumë në nivelin biologjik të substancave aktive të formuara në gonads meshkuj (vezë, prostatës, etj). Nëse dikush qëndron marrëdhënie nga 2 deri 10 ml fare.


Në 1 ml spermë përmban nga 60-120,000,000 spermës. Sperm ka një ndikim pozitiv në zonjat. Djemtë zhvillojnë skachkobrazno, pastaj prapa devchenok pastaj duke tejkaluar ato. Në 1415, me fjalë të tjera në moshën e pjekurisë, djemtë që rriten mesatarisht me 1 vit rritet me 810 cm, dhe 17 vjet gjerësi shpatullave kalon diametrin e pelvisit deri 812 cm. Peshë Trupi, që nga 1213, në rritje me një mesatare prej 56 kg në vit.

Kjo është për shkak të rritur në masë të muskujve. Adoleshentët e moshës 1516 në masë të muskujve është një e treta e totalit në raport me trupin Maceo.

Ende në rritje dhe organet gjenitale. Në 10 vjet, shumica e djemve shënuar rritje në të testiseve. Në 11 vite, kjo pubertet tipar të shprehura në 80% të djemve në 12 vjet, pothuajse të gjithë.

Gjatë periudhës 10-17 madhësive të testiseve të rritet me një mesatare prej 3 herë. Një vit pas rritjes në madhësi testicular dhe rritjen e madhësisë së penisit arrin 68 cm në pushim dhe 1216 cm vertikal; 16 vjet ndalesa të rritjes penis. Dallimet më të mëdha individuale në shkallën e ashpërsisë së trupit parë në 14 vjet. Rritja e organe gjenitale të jashtme në djemtë përpara zhvillimin e karakteristikave dytësore seksuale për tetëmbëdhjetë muaj.

Zhvillimi i karakteristikave dytësore seksuale: 1) rritjen e flokëve pubike zgjat për rreth 6 vjet, 11-17 vjet. Kur shpërndarjes flokët pubike në djemve ka kufij e sakta të rritjes së flokëve.

2) sqetull flokët trupi vjen në 12 vjet, me fjalë të tjera një vit pas shpërndarjes së flokëve pubike, dhe do të përfundojë në 17 vjet. 3) shpërndarja e flokëve fytyrës ndodh një vit pas shfaqjes së flokëve në sqetull dhe shtrihet më tej në mënyrë që: cik e sipërme, mjekër, faqet dhe qafën. Në 7% të rritjes së adoleshentëve të flokëve në korrik ka qenë i njohur për 13 vjet, 15 vjet, 24%, dhe nga 20, ai duhet të shprehet në të gjitha.

4) mollë (kërc tiroide shprehje Adamit) ose mollë Adamit lidhura në mënyrë specifike me zhvillimin e kërc nën fyt e hormonit seksual mashkullor. Mollë Adamit zhvilluar, që vepron nëpërmjet lëkurës mbi qafë, në 11% të djemve në 15 vjet dhe 40% në 17 vjet. 5) Ndryshimi zë në djemve është vetëm zhvillimi pubertal e fyt.

Zë mutacion po ndryshon fëmijët e saj nga më të lartë për të keqin e të këqijve vjen në 12 (10%) dhe 17 vjet në të gjithë adoleshentët përfunduar formimin e zë dhe ai shkon poshtë një oktavë. 6) ndotja, ose eyyakulyatsiya pavullnetshëm ndodh në pubertet djemtë e parë, por eyyakulyat i parë (spermë) përmban jo shumë të spermës pjekur.

Vetëm në periudhën e vonë të maturimit fillon prodhimin e vazhdueshëm të spermës pjekur në meshkujt (shih. Qelizat seksuale mashkullore).