Kush është kolerik


Ne të gjithë e dimë se temperamentet e njeriut delyatsya në disa lloje, njëra prej të cilave - nevrik. Kush janë kolerik dhe çfarë karakteristikat dhe temperamentin është që ne do të mbulojë në këtë artikull.

Më shumë se 400 vjet pes. e .. mjek i famshëm grek, shkencëtar dhe filozof Hipokrati deklaruar në mësimin e tij karakteristikat e përgjithshme të sjelljes njerëzore duke shënuar temperamentin e tyre. Në varësi të katër lëngjeve jetike katër lloje të temperamentit, kështu që është një flegmatik, optimist, kolerik dhe melankolik.

Çdo i ndryshëm temperamentet shenja të jashtme, tipare dhe sjellje. Termi melankolik mbajtur nga një kombinim i dy fjalëve greke, tokë dhe progresin, që është, biliare zi.


Njeriu i temperamentit të ndryshme trishtuar, sqimë, si lëvizje. Flegmatik mbajtur këtë term nga gëlbazë greke fjalë, pështymë dmth, limfatike. Njeriu që zotëron temperamentin ndryshon qetë, karakter të ekuilibruar, i ngadalshëm dhe përkulshmëri. Emri optimist temperamentin përkthehet nga greke si sanhvis gjak. Feature njeri me temperament përgjakshëm është karakteri i gëzuar dhe të gjallë.

Kolerik në greqisht do të thotë biliare lobi verdhë. Personi trajtimin e të dhënave temperamentin është impulsivity i ndryshëm, ndryshimet e shpejta në humor dhe emocion të papërshkrueshme. Kolerik gjithmonë tërhequr vëmendjen jo vetëm të psikologëve, por edhe të tjerët. Ndryshimi i tyre i qëndrim, pasion, përkushtim të plotë për punën e tyre, emocionale dhe vitalitet janë zili të gjithë.

Kolerik famshme përfshijnë Aleksandër Suvorov, Peter I, Alexander Pushkin, Mick JA? hhera, Roberto Benigni, Louis de Funes, Anastasia Volochkova dhe shumë të tjerë. Për të përcaktuar një turmë kolerik vetëm shikoni në fytyrën e tij, figura e të shkojnë. Thinness dhe brishtësia e jashtme me muskuj të gjatë dhe të hollë, eshtrave dhe gjymtyrëve mbrapa, gjoks dhe legen banesë, zgjatur, kon-formë kafke të ngushtë, huazuara për të formë të lartë me sipërfaqe vuri parietal të tipareve të fytyrës së shqiptuar, vuri në procesion e këtyre njerëzve është i qartë, fokusuar kolerik rebel, sepse ata nuk mund të kontrollojë aftësinë për të dhënë vendime të shpejta edhe në situatat më të vështira, që është origjinale është e vështirë për të gjetur kolerik, e cila do të provojë punën e filluar nga fundi i Personave me temperamentin e të dhënave, zakonisht me entuziazëm të madh dhe eksitim i zhytur në punë e cila nuk duhet të jetë i mërzitur dhe i gjithanshëm kolerik shpejt të mësohemi me çdo gjë të re dhe të fitojnë aftësitë e duhura, aftësia për të ardhur por e qëndrueshme gjatë kolerik Hard për të bërë diçka tjetër, në thelb ata admirojnë disa raste dhe projekte në të njëjtën kohë kolerik ka një zë të madh dhe të shpejtë të lidhura fjalim emocional, energji dhe durimin kolerik shpejt zbehet.

Së fundi ne ju ofrojmë një video të vogël për llojet e kalit me kartonave të mirë vonë:.