Si vesh pikoj


Në të parë instalacioni procedurës shikim të drogave të ndryshme në veshët e tij nuk duhet të ngrenë pyetje në njerëz. Por në praktikë duket se kjo aftësi kanë pak. Dhe çdo gjë nuk ishte aq i trishtuar, nëse jo për faktin se droga nuk arrijnë destinacionin e synuar, dhe kështu një rikthim të vonuar. Në faqen tonë ne do të ju jap disa këshilla që do t'ju lejojë të duhur të varrosur pika në vesh.

Pra, për t'u përgatitur për këtë ngjarje: Ju duhet për të pastruar kanalin e jashtme e veshit të sulfurit nga pesha, në rast se ata të mbyllur lumen e saj. Drops se keni ndërmend për të varrosur një gjilpërë duhet të ngrohet në temperaturën e trupit (dmth gati 37 C).

Kjo është e nevojshme në mënyrë që të zgjidhje të ftohtë apo shumë të ngrohtë nuk shkaktojnë dhimbje në vesh, marramendje deri në humbje ndjenjash. Të ngrohtë deri zgjidhje për temperaturën e dëshiruar, të vënë një shishe pika në një gotë me ujë të ngrohtë ose flluskë mbajë duart ndërsa. Tani që ju jeni bërë (tubth, zgjidhje të ngrohtë) mund të fillojë procedurën e vetë; më varrosni pika duhet të jetë njeri i cili është i shtrirë në anën e saj, duke e kthyer kokën në drejtimin e duhur. Para varrosje veshin e një të rrituri duhet të tërheq lart dhe mbrapa, dhe një fëmijë nga mosha dhe përsëri poshtë.


Të gjitha këto veprime të kontribuojnë për të shpjegoj kanalin e veshit dhe depërtimit prandaj të shpejtë të drogës në "vendin e dhimbshme." Tubth me llojin typed drogës në syrin e jo më shumë se 0, 5 cm dhe zakapayte kërkohet numrin e pikave.

Pas procedurës, shtytje (Anterior rezultat kërc në hyrje të kanalit auditory jashtëm) tragus dhe shtrihem në atë pozitë për disa minuta për të parandaluar rrjedhjet e drogës. Mbylle hyrje të jashtëm auditory shtupë pambuku kanalit. PS Jini të shëndetshëm! . . S Nëse pas leximit të shkrimit që ju keni ndonjë pyetje, ju mund të na kërkoni.