Si të dobishme pjeshkë pa push


Peaches përmbajnë glukozë, fruktozë, saharoze, organike
Acidet (kryesisht citrik dhe malik), vitaminë C,
P-aktiv polyphenols, pektin dhe
lidhje,
silic. Të gjitha këto substanca shkaktojnë trajtimin dhe parandalimin e tyre
veprim.

Ata e rrisin sekretimit të gjëndrave të tretjes,
promovuar tretje të mirë dobët tretshëm
dhe ushqimet yndyrore. Përmbajtja e lartë e vitaminave dhe nectarines,
dhe antioksidantë të dobishme në lëkurë,
parandaluar atë nga rrudhat dhe sagging, mbajtjen e saj
Qelizat lagështi, pengon zhvillimin e kancerit
dhe luan një rol të mirë në metabolizmin. Komponimet pektin përfshira në nektarinës, pengon
Aktiviteti i mikroorganizmave të dëmshme. Pjeshkë pa push ndihmon
tretje të yndyrë dhe ushqim patretshëm, si
rrit sekretimit të gjëndrave të tretjes.

Anemia, dështimet ritëm zemrës, rrit
aciditetit të stomakut dhe kapsllëk është e dobishme për të pirë pesëmbëdhjetë
minuta përpara se të hahet një filxhan çerek të nectarines shtrydhur
lëng.


Përdorimi nektarinat ushqimi është parandalimi
hipertensionit dhe atherosclerosis, si ata luajnë
Rol të rëndësishëm në largimin natrium dhe lëngun nga trupi. Disa lloje të nectarines, farë kernel ëmbël
dhe mund të përdoren si
më shumë ata të duken si në biokimi. Në Farmakologji përdorur nota të naftës horkoyadernyh
ne prodhimin e medikamenteve dhe ointments. Nektarinat predhë përdorur në prodhimin e aktivizimit
qymyri dhe druri të përshtatshme për marrjen e ndryshme
suvenire, lëmuar si.

Të gjitha këto cilësi e bëjnë atë një nektarinat gjithanshëm
për t'u përdorur.
Pjeshkë pa push Frutat piqen notat e hershme
para se të gjitha kulturat e tjera frutore guri, duke e bërë këtë
fruta popullor në cirk amator.