Si për të trajtuar zorrë


Shkumë dendur imët (gazrat e përziera me përmbajtjen likuide të zorrëve)
pikërisht duken të gazeve në traktin gastrointestinal.

Kjo shtrihet shkumë
brenda murit të zorrëve, shkakton dhimbje dhe lëvizur për gazin
Tub është rumbling dhe dhimbje transfuzion dhe të tjera të pakëndshme
fenomen. Ndërkohë, flluska me gaz dhe mukusit i pastër kështu kundër
në mukozën, duke parandaluar thithjen e proteinave, yndyrave, karbohidrateve,
vitamina dhe komponente të tjera ushqimore.

Kjo përforcon gjendjen e dhimbshme. Tretje penguar dhe thithjen e jo vetëm ushqim, por edhe të ndryshme
droga përdoren për trajtim (enzimat, pro- dhe prebiotics,
antispasmodics, dhe kështu me radhë. d.). Pacienti merr ilaçe, por kjo nuk funksionon plotësisht, sepse
nuk mund të ngjyhet plotësisht!


Prandaj, trajtimi standard ari i çdo bloating pavarësisht
arsyet që kanë shkaktuar kjo domosdo përfshin mjetet, defoamers,
të tilla si Espumizan. i referohet substancave sipërfaqe-aktive
të zvogëlojë tensionin sipërfaqësor në shlopyvaetsya të lëngshme dhe të gazit
flluska, dhe shkumë zgjidh gaz shpejt dhe me lehtësi të lëshuar
absorbohet ose excreted natyrisht. Dhimbje menjëherë bëhet më pak dhe
atëherë krejtësisht të shkojnë larg.

Në të njëjtën kohë mucous lirohet
zorrë, dhe mjekësi kanë filluar absorbohet më mirë dhe të veprojë si
i takon. vjen në tre forma: shishe emulsion i
matjen lugë, kapak rënie me dimensionale dhe kapsula.
Kjo i lejon pacientit
të gjitha moshave, nga i mitur deri në përdorimin e të rriturve të drogës me maksimum
komoditet.

Ajo nuk është zhytur në zorrë, është vetëm në saj të
arsim, duke hequr sasi të tepërta të flluska të gazit, nuk ndërhyn me
tretje pa ndonjë ndryshim excreted me
stol.