Pse njerëzit lemzë


X është e mirë që ju mund të rregullojmë. Pra, pse njerëzit të mërzitshme? H gati për të filluar, le të përcaktojmë se çfarë një gojë? Zev është një proces fiziologjik të trupit, frymëmarrje të shkurtër, frymëmarrje të shkurtër dhe pastaj nxjerr frymë të qetë, i shoqëruar nga aktiviteti muskujve (stimulimit), reduktimin e gjëndra lacrimal, rritja e hundës dhe fytit, humbjen e dëgjimit kalimtare dhe fluksi bollshme e gjakut oxygenated të trurit.

Fenomeni i 5-10 sekonda. Por pse është ne? D në kohët e fundit, besohej se yawning është e lidhur direkt me nivelin e oksigjenit në mjedisin e ajrit më pak i freskët, më humnerë M elovek për të detyruar plotësoj oksigjen.

H rreth një herë një vëzhgues i mprehtë në fund vënë re që njerëzit të mërzitshme dhe natyra, një version u hodh poshtë në mënyrë të pakthyeshme, dhe filloi në kërkim të përgjigjeve të reja. Me të vendosur edhe njerëz pozihaly gjueti - u shikimin e tyre, ata janë studiuar. Si rezultat i viteve të hulumtimit, kalimtarë ngecur pa dashje.


Ajo rezulton se yawns njeri: pretendimin për k dhe gjithashtu për të d në n n n n k k k k din të rralla, shpesh i dytë dhe i tretë, atëherë po, disi. Kur një grua shtatzënë, një banor indigjen i Macondo, në prag të lindjes, shihet nga yawns ultratinguj si fëmijën e saj, dhe ka raportuar atë në vendin e duhur, në të jashtmit dhe bëri duart e tij.

Duke azalos ndaj pyetjeve të zakonshme rreth këtij fenomeni të çuditshëm askush nuk vjen, dikush, për një shaka, apo shkaqe të tjera të panjohura, papritmas tha: - Unë befas kuptoi pse njerëzit mërzitshme! Dhe në atë moment, shkencëtarë, profesorë dhe akademikë, sociologët dhe copywriters, shkencëtarët britanikë dhe ndërtuesve moldave, dhe madje ne strepenulysya.

Zemra u drodh vërtetës-kërkuesit. Dhe B - Sepse kështu të kërkuar Perëndinë! Në këtë shikuar në heshtje dhe psherëtiu thellë. Njeri th T, më inteligjente, ata me siguri vrarë. N mbi pyetjen këtu ditore pse njerëzit mërzitshme? në këtë ditë, dhe e la pa përgjigje adekuate.

Sepse pas ngjarjes, ai ishte vetëm frikë të përgjigjen.