Pse nuk rriten gjinjtë


Pse nuk rriten gjinjtë? me përvojë shumë vajzë.

Shumë shpesh kjo pyetje kërkuar nga ata që janë pak prapa në formimin e trupit në krahasim me bashkëmoshatarët e tyre. Natyra konceptuar në mënyrë që të gjithë të vijnë gradualisht në kohë. Për arsye të ndryshme, gjinjtë e vajzave mund të fillojnë të rriten më vonë si normën mesatare, dhe shumë më herët. Është e vështirë që të mbetet optimist kur nuk ka ndryshim në bluzë dhe të gjitha girlfriends për fat të mirë nxituan zgjidhni bra.

Por është e nevojshme të besoj se së shpejti do të bashkohet me radhët e tyre, si numri i patologjive mezi kalon 5%. Kur duke filluar të rriten gjinjtë?


Shpesh ajo është moms më me përvojë në këtë çështje, dhe kur duhet të fillojnë gjinjtë në rritje. Foshnja e tyre ende duket aq i vogël dhe mjaft larg nga moshën e rritur! Pasi realizimin vjen se: bust filloi formimi. Gjatë kësaj kohe është e rëndësishme për të shpjeguar se çdo gjë është në rregull dhe duhet të presin pak për madhësinë e së drejtës dhe zemrat e majtë të barabartë. Fazat e formimit të saj e gjirit të ndarë në 3 pjesë: Nga 8-9 vjet kanë filluar të ndodhin në ndryshimet e trupit që lidhen me rritjen e të ardhmen e gjirit.

Së pari, një pak nipples bymehet dhe areola janë dhënë pak (qarqe okolososkovye). E ardhmja është zhvillimi i indeve dhjamore e gjirit. Në 13-15 vjet, një periudhë e rritjes së shpejtë të gjirit. Tregon deri në pigmentim biberon. Kompleton formimin areola e saj.

Në 16-17 vitet rriturit bust merr formë. Rritja e mundur parregullt i gjirit, i cili reduktohet gradualisht për ose më pak mendjes simetrike. Në këtë moshë mund të ndodhë për shkak të çështjeve,. Në qoftë se ata janë shumë të lehta dhe në një formë të vetme, mos u shqetësoni. Përndryshe, është e nevojshme që të konsultoheni me një gjinekolog, endokrinolog.

Mungesa e hormoneve të caktuara në trup. Me rritjen e gjirit takon estrogjenit hormon femra. Edhe abuzim të përgjithshëm i niveleve natyrore hormonale mund të çojë në zhvillimin e gjinjve të vogla. Është e rekomanduar për të kontrolluar tiroide dhe gjëndra veshkave shtojca.

Predispozicion gjenetik. Nëse të gjitha gratë në familje kishin zemrat e vogla, do të ishte e çuditshme për të presin nga natyra bustit madhështore si një dhuratë.

E njëjta gjë vlen edhe për sa i përket rritjes së saj: disa 11 vite ajo ka formuar, ndërsa në të tjerat dhe në 13 asnjë aluzion e dukshme të rritjes dhe zhvillimit. Mungesa e vitaminave. Trupi i një të riu është si një Stroikom madhe kur të nevojshëm për suksesin e sasi të madhe të materialit duke filluar.

Me mungesën e vitaminave ka një vonesë në ndërtimin e gjirit. Tipar unik anatomike të trupit.

Ndonjëherë dështim është një grup i kromozomeve në kohën e ngjizjes. Pastaj, pavarësisht karakteristikave të drejtpërdrejtë gjenetike të një lloji të vonohet ose nuk është formimi i gjirit femra. Cilësia e dobët e ushqimit të përdorura.

Ngjashëm me mungesën e vitaminave menu pasionet gastronomike të ndikojë në gjithë trupin. Për një adoleshent është shumë e rëndësishme për të ngrënë një dietë të shëndetshme, të ekuilibruar elementet gjurmë dhe vitamina. Lodhje fizike dhe emocionale.

Gjatë tendosje rregullimit të panevojshme në trup mund të shkaktojë vajzë zhvillimore vonesë gjirit. Klasat Profesionale disa sportive. Gjinjtë e grave janë trup shumë të tenderit. Active tërheq fqinje muskujt çon në atë gjinjve të formuara mezi të dukshme. Lëndime të ndryshme.

Gjoks duhet të mbrohen nga gunga dhe Tërmet, madje në kohën kur bust nuk është formuar. Përndryshe, si pasojat mund të jenë jo vetëm një vonesë në zhvillimin e saj, por edhe mungesa e plotë e rritjes së formave femra të rrumbullakosura. Mjedisi i keq ekologji. Në mënyrë tipike, ky problem mund të bashkohen vetëm me të tjerët, por nuk e formojnë bazën e rritjes së problemeve të gjirit. Sa vjet po rriten gjinjtë?

Besohet se në 18 vitet e përfunduar formimin dhe rritjen e gjinjve. Por në praktikë 25 vjeç, në formën e rritjes së vazhdueshme të ngadalshëm të trupit të femrës. Përveç kësaj, në momentin e gjinjve të shtatzënisë ndryshoni madhësinë e tyre, dhe në fund të ushqyerjes me gji mund të përshtaten formën e saj.

Kështu që nuk mund të përgjigjet negativisht pyetjes nëse pushon për të rriten gjinjtë pas 18. Çfarë gjinjtë u rrit në të djathtë: Zgjidh një brendshme të cilësisë. Kryer ushtrime për të forcuar muskujt e gjoksit. Hani ushqime të shëndetshme të dobishme.

Kompletimi ditës një dush të ftohtë. Nuk është thënë Çdo produkt ka tregtar e vet. Kjo është e lidhur me madhësinë e gjirit. Jo aq e rëndësishme forma bust si vetë-respekt të njeriut. Prandaj, në mesin e çifteve mund të gjeni një shumëllojshmëri të njerëzve.

Ajo duhet të përqëndrohen në atë që ju mund të ndryshojë, të ushqyerit, stërvitje, modës, karakterin dhe zakonet. Pjesa tjetër do të jetë i mesëm deri më sot.