Buzët pse fryrë


Buzët e lirshme trazuar gjithmonë zemrat e gjysmës së meshkujve të njerëzimit. Por ajo që u rrit në madhësi panatyrshme ata ndryshojnë ankesë.

Nëse ju gjeni se cik e sipërme i fryrë, dhe ndoshta më e ulët, atëherë menjëherë ngre pyetjen se çfarë të bëni dhe, në fakt, pse buzët e fryrë. Pamja juaj mund të prishin proceset inflamatore që kanë prekur trupin tuaj. Mos harroni atë që keni bërë e kaluar kohën, sëmundje, kafshon, shije të re dhe të fillojnë luftën it out shkaktojnë buzët e fryrë.

Fajtorët më të zakonshme, insekteve kafshon, alergji, herpes, plagët dhe abrasions, SARS, stomatiti, buzët obkushuvannya. Nëse ju keni shijuar kohët e fundit insektet, përdorin disa mjete ftohje lokale, të tilla si akullore apo pickimin e insekteve. Alergjia mund të shërohet vetëm duke hequr shkakun e saj. Kafshët, pluhur, ushqim i ri, ujë dhe më të gjetur se çfarë ju duhet për të luftuar dhe të rregulluar atë. Nëse tumor është e madhe, ju duhet të marrë një medikament që përballon alergene.


Pyesni veten se si shpesh ju merrni. Virusi Herpes ka aftësinë për të manifestuar veten në shumë mënyra. Ndoshta për shkak të buzëve të tij të fryrë kjo kohë. Në këtë rast, furçë me vaj, si aciklovir ose Zovirax 5%.

Gjithashtu, stomatit, si çdo sëmundje ngjitëse, kjo është kaluar nga personi në person dhe është trajtuar vetëm me krem ​​të veçantë. Zakon Obkushuvannya, dhe kjo mund të çojë në dëmtime buzët e brendshme, duke përfshirë çara dhe plagë.

Treat zonën e prekur me peroksid hidrogjeni dhe jod ose bojë të gjelbër. Nëse koha nuk dezinfektoj plagën, atëherë nuk mund të formohet qelb, të cilat në të ardhmen do të ketë për të hequr përmes operacionit. E njëjta gjë është e vërtetë për shkurtime abrasions, gunga dhe bie. Plain trajtojnë SARS nën mbikëqyrjen e terapist që të përshkruajnë medikamente që ju duhet dhe do të vazhdojë të monitorojë gjendjen e trupit tuaj.

Në të ardhmen buzët tuaja bymehet sa më pak të jetë e mundur, të dëgjoni disa këshilla për përdorimin e natyrës së ilaç kundër insekteve të vazhdojë për të mbrojtur veten nga kafshimet e tyre; nuk do të vonojë shkuar te mjeku nëse buzët e fryrë ju shkaktojë dhimbje; Infeksion Herpes është i fshehtë, kështu që shikoni për të gjitha manifestimet e tij dhe, në rast të komplikimeve të kontaktoni një specialist.