Si mund të marr një ëndërr ëndërruar


Psikologët kanë njohur gjatë se nënndërgjegjeshëm tonë pasqyron jetën reale, si një pasqyrë.

Mendje nënndërgjegjeshëm është burim i emocioneve tona të brendshme, ndjenjat tona, njohuritë tona. Pra, shpesh në mënyrë që të merren me problemet e jetës së vërtetë në një marrëdhënie me një burrë, ne vetëm duhet të kthehet për të nënndërgjegjeshëm e tij. Dhe në qoftë se jeta është një pyetje për të cilat nuk ka përgjigje, të përpiqen për të vendosur vetë gjumë dëshiruar. Kjo do t'ju ndihmojë të zbuloni sekretet e vetë tuaj. Si për të bërë
ëndërr atë që ju dëshironi?

Së pari, para se të bie në gjumë, të përpiqen për t'u çlodhur, nuk mendoj për ndonjë gjë të panevojshme, për t'u çlodhur.


Është e rekomanduar për të mos kryer stërvitje të rëndë, dhe nuk te trupezuar me mbeshtjelljen vetes një vakt. Bath ose gjumit preferuar rast qetësues, nëse thurje apo duke lexuar gjobë lehtësimin e tensionit. Së dyti, në mënyrë të qartë të përcaktojë për veten e tyre se çfarë lloj i ëndrrës ju doni të shihni. Ajo nuk duhet të jetë një skenë ëndërr.

Në fund të fundit, nuk kemi ëndërr logjikën e ëndrrave, ajo është gjithmonë vetëm fragmente të disa pikave, disa përshtypjet. Tjetra, të përcaktojë për veten e tyre ndonjë problem të veçantë që ju shpresë për të zgjidhur. Në ëndërr, ndoshta zgjidhja do të vijë nga vetë. Për shembull, në qoftë se ju doni të shkoni diku në një udhëtim apo për të parë të dashurin e saj të dashur apo burrë, atëherë vetëm të imagjinojmë atë.

Në çdo rast, ëndrra do të reflektojë pikat që ju intereson të tashmen.
Së treti, tani që ju keni vendosur se ju doni të shihni në ëndërr, vizitoni këto momente disa herë në mendjen e tij.

Për rooting ata mund të shtoni edhe në një fletore ose në një copë letër. Së katërti, do të përpiqen për të vendosur veten për të kujtuar ëndrrën tuaj.

Që më parë, të përgatisë një letër dhe laps për të regjistruar prysnyvshyysya mëngjes sapo ju të fle natën.
Në mënyrë të ngjashme, veprim serioz dhe i qëllimshëm për të kujtuar ju në mënyrë të konsiderueshme të rrisë shanset që ëndrrat të vërtetë të ju ndihmojë të zgjidhur problemin tuaj.

Së pesti, të vendosur veten e tyre për të duhet të zgjoheni sa më shpejt që ju të shihni një gjumë nevojë. Si zakonisht në natën ne shohim rreth katër apo pesë ëndrrat, në mëngjes ne të harrojmë për përmbajtjen e të gjitha prej tyre me përjashtim të fundit.

Pra, të përpiqen për të vendosur veten në zgjimin menjëherë pas gjumit të dëshiruar. Hapi tjetër është për të mësuar se si të pa probleme të lëvizur nga ëndërr në realitet dhe anasjelltas.

Kjo nuk do të derdh menjëherë një herë vë në krevat dhe jo të ngrihej menjëherë pas zgjohen. Lejoni vetes një pak të shtrihem në shtrat dhe të zgjoheni plotësisht. Ajo është kufiri midis realitetit dhe shtetit ëndërr na ndihmojë të merrni informacion nga nënndërgjegjeshëm e tij. Pra, kur ju bie në gjumë, imagjinoni ëndrrën që ju doni të ëndërrojnë ju.

Dreams, që përshkruan çdo gjë në detajet më të vogla, kontaktoni imagjinatën tuaj.
Vetëm atëherë ju do të kalojë pa probleme nga realiteti i vërtetë në botën e ëndrrave. Zgjohen, mos harroni të gjitha që ju ëndërruar.

Shkoni në mendjen e tij të gjitha që është lënë nga atje kishte një ëndërr. Dhe pastaj, duke u siguruar që ju më në fund u zgjua, ngrihem dhe shkruani pikat kryesore për ju, çdo gjë që pops në kujtesë.

Çfarë duhet të bëj që të ëndërroj atë që duam? ju kërkoni. Vetëm ndiqni teknikën e mësipërm për një periudhë kohe, thonë ekspertët.

Në të vërtetë, përshtatur veten në ëndërr çdo ditë, ju mund të arrijë rezultate të mëdha, ju do të jetë në gjendje për të përballuar me problemet e jetës reale dhe për të gjetur përgjigje për të gjitha pyetjet që ju janë aq të shqetësuar.