Çfarë duhet të hani pas ushtrimit


Vetëm njohja ime me gjethe të reja në email-it tuaj. Unë do të doja të marrin në konsideratë këtu që erdhi tek unë në një letër.

Një njeri e pyet: "A është më mirë për të ngrënë pas sallë? ". Këtu është përgjigjja ime. Në fakt, çështja mund të jetë e vështirë, sidomos duke pasur parasysh numrin e madh u shfaq kohët e fundit, reklamat sportive të ushqyerit, dhe një numër i madh i bareve sportive. Çfarë duhet të zgjedh?

Ku të shkoni për të ngrënë pas një stërvitje? Gjëja e parë për të kuptuar: asnjë yndyrë pas ushtrimit. Dietë pas një stërvitje nuk duhet të përfshijë asnjë yndyrë, madje "të mirë".


Natyrisht, ne të gjithë duhet yndyrë në dietën tonë, por menjëherë pas ushtrimit nuk ka nevojë të konsumojnë ato. Fat ngadalëson tretje - dhe pas trajnimit trupit tuaj që do të krahasohen shpejt.

Këtu janë tre gjëra që ju duan të marrin trajnimin e mëposhtme:
Uji Karbohidratet Proteina Dhe së shpejti pas ushtrimit duhet të hani? Është e këshillueshme për të bërë kështu që pas 20-30 minuta pas shkolle.
Ora Recommended: një orë. Lidhur me proteina (proteina).

Ne të gjithë e dimë se proteina është e ndryshme. Po, se pas trajnimit ne kemi nevojë për një proteinë që është absorbohet më shpejt nga trupi.
Kjo është arsyeja pse unë priren për të pirë pas shkundur ushtrim proteinave të veçanta. Unë ju rekomandojmë që të provoni të njëjtën - hirrë proteina (në mënyrë ideale, koncentrohen hirrë të izoluar).

Ju mund të blini në çdo dyqan e sportive të ushqyerit. Ku tjetër mund të merrni 30 gram proteina pastër të tilla si asnjë kohë? Ju gjithashtu duhet karbohidratet. Si dhe tha Dr Atkins, shumë gra dhe burra homoseksual, kështu që të përpiqet për të shmangur karbohidratet si sëmundje epidemike bubonic.

Por carbs janë një pjesë e rëndësishme e super tuaj
shërim pas ushtrimit.
Në fakt, ata të rivendosur glycogen muskujve - dhe në qoftë se ju merrni karbohidratet, trupi juaj mund të prishen muskujve për të kryer të njëjtin proces. Pra, sigurohuni që ushqimi pas ushtrimit përmban karbohidratet. Ka disa formula për të llogaritur shumën e saktë, por në përgjithësi ato tregojnë një gamë prej 30 - 70 gram, në varësi të peshës dhe trajnimit: kohëzgjatjen dhe intensitetin. Ju mund të bëni një sanduiç me pulë apo vezë të fërguara me dolli pas trajnimit.

Dhe më të mirë: të marrë një pluhur për një tronditje e proteinave të drejtë të dalë në një dhomë dhe të bëjë atë në rrugën shtëpi. Çfarë ju hani pas një stërvitje? Dërgo përgjigjen tuaj në komentet.

Deyvd Vala.