Çfarë nuk të diabetit


Diabet thata - çfarë mund dhe çfarë nuk mund? Ajo vetëm duhet të përmend se në të thata fruta përmbajtjen e sheqerit rritur. Prandaj, përdorimi i tyre nuk është i rekomanduar për diabetikët në të gjitha. Nëse ju mund të heqë dorë komposto, rrush apo kajsi të thata, ky hap do të jetë zgjidhja më e mirë.

Për ata që nuk mund ta bëjë këtë, disa këshilla se si të përgatisin
thata diabet komposto frutash.

Le të kthehet në indeksin e glycemic tryezë. Kjo do të na ndihmojë pak për të sqaruar situatën. Nga të gjitha frutave të thata për më parrezikshëm përfshijnë mollë të thata dhe prunes. Indeksi glycemic është e barabartë me 29 së fundit në mollë ajo edhe më e ulët.


Mollë jeshile e tharë ose duken pak i papjekur më tërheqës si bazë e komposto ardhshëm të frutave të thata për diabetikët.
Kajsi të thata. Indeksi i saj glycemic është 35.

Ajo duhet të marrë në konsideratë një përqindje mjaft të lartë të karbohidrateve në të. Prandaj, kajsi diabetikët rekomandohet në sasi shumë të kufizuara. Rrush të thatë. Indeksi glycemic shkon 65. Në vend të lartë.

Njerëzit që vuajnë nga diabeti nuk janë të rekomanduara. Ju mund ta zëvendësojë atë me varietete rrushi i freskët slabosladkih.
Para se të gatuaj
të thata fruta komposto për diabetikët, ata duhet të zhytem për gjashtë deri në tetë orë. Pastaj vlim dy herë, duke ndryshuar ujin. Vetëm atëherë do të vazhdojë në fazën përfundimtare, duke shtuar një kanellë pak dhe sakarinë.

Nëse ju vendosni të shtoni fruta të thata në formën e tij të pastër, kjo ka kuptim për të përdorur këshilla e mëposhtme. Fruta të thata duhet të përzgjedhura në mënyrë të përsëritur zhytem në ujë të nxehtë, duke ndryshuar periodikisht atë.
Në këtë artikull ne kemi ekzaminuar në detaje përfitimet e mollëve me diabet sëmundjes. Komposto mund të zëvendësohet me çaj, duke shtuar lë çaj të thata zhvishem mollë. Ajo përmban sasi të mëdha të kaliumit dhe të hekurit.

Përkundër të gjitha truket e para të hahet ushqim të thata pacientët diabetik janë të rekomanduar që të konsultoheni me mjekun tuaj.