Cilat janë Moles në trup


Ndoshta të gjithë në trupin e të paktën një moles pak. Ata janë të besohet që të ketë disa informata në lidhje me personin.

Çfarë le të përpiqemi të kuptojmë.

Paraardhësit tanë besonin shenjë moles që tregon se sa i favorshëm është fati i njeriut.


Errët ngjyrë ishte e nishan, murkier parashikimet. Birthmarks formë të parregullt në një vend të dukshëm perceptohet si etiketë demonike, dhe një burrë u konsiderua mallkuar. Nëse mol është në rritje e flokëve foli për vështirësitë financiare.
Por është prania e moles përcakton fatin? Ka pasur raste ku njerëzit jetonin një jetë të lumtur kundër të gjitha llojet e parashikimeve dhe nishaneve janë vetë formë korrekte.

Arsyeja është se personi i kryer gjënë e duhur dhe të ndryshuar fatin. Sigurisht, ne duhet menjëherë të nxjerrë konkluzione në lidhje me një person nga moles tij, e gjithë kjo nuk mund të jetë e vërtetë, por disa merita për këtë. Pavel Globa, për shembull, beson se flasim mol për problemet solli në jetë të kaluar, dhe ne duhet çdo mol jashtë.

Ndoshta ne duhet të dëgjojnë? Le të shohim
ata thonë nishan nishan në fytyrën e tij në qendër në mes të vetullave (ku është syri i tretë) tregon praninë e intuitë dhe aftësitë mistike. Në urën e imagjinatës madhe dhe etja për udhëtim.

Në të djathtë të urës në cep të syrit është shumë e paqëndrueshme zonjat intryzhok amator.
Nga egoist majtë madhe dhe revnivitsy. Në këndin e gjë e syve - pasion dhe nervozizëm.

Majtas - trillime amatore në anën. Në syrin e djathtë është person shumë i dashur. Në shekullin e duhur sugjeron një mendje delikate, dhe prirje për poezi.

Në qendër të kockave nën zonjë e tij të djathtë e syve preferon lidhje të ndërlikuar dhe ajo është dhënë pasion. Në të majtë janë shumë të ndryshueshme në dashuri. Mbi të majtë sy ndjeshmëri të lartë, tendenca për të përjetojnë dënim psikologjike. Në majë të hundës këto zonjat janë të vështira, ata janë shumë të tërhequr për fruti i ndaluar.

Mole në anën e majtë të hundës magjepsëse grua joshëse. Ata lehtë mund të skandalit, si shok, por u martua me një grua të shkëlqyer dhe nënën.
Më e drejtë Cheek grindjeve të vazhdueshme dhe pajtimit të shpejtë.

Vlerësuar shumë lart dashurisë trupore sesa platonike. Nishan në mollëz e majtë thotë se të gjithë të drejtë në kokë dhe e kapaciteteve të planifikimit të.

Në buzët e mesme fossa inteligjencës mjaft të lartë dhe një aksion i drejtë.
Në anën e majtë të bujarisë dhe të besnikërisë. Në të djathtë është personalitet shumë i ndjeshëm dhe unik. Vetëm mbi cik e sipërme majtas këto zonjat e duan për të manipuluar njerëzit, ata janë shumë të paqëndrueshme.

Kur njerëzit kanë cik ulët me psikologjinë e hollë. Grua Chin dëshiron të ketë një familje të fortë, është shumë konservatore.
Moles në gjoksin e djathtë thonë se një grua nuk mund të gjejnë ekuilibrin dhe bie nga ekstreme të majtë ekstreme tregon pakujdesi. Mole në bel premton një amësi të lumtur, ajo që është, aq më shumë fëmijë. Një numër i madh i moles mbi supet e tij premtojnë sukses, megjithatë, vetëm majta premton vështirësi financiare.

Moles në duart e certifikatë dhuratë që do të sjellë fat dhe prosperitet.
Në këmbëve të flasim për natyrën e pavarur, energji dhe punë e vështirë. Në thelb do të thotë e moles njëjta në meshkuj dhe femra, por ka disa dallime:
Nishan mbi ballin e tij flet për lavdinë, gëzim dhe sukses të madh. Sidomos në të djathtë.

Në qafë nëse pala nuk është jetë shumë i lumtur, por në qoftë se karriera front dizzying. Moles mbi veshët premtoj jetën e lumtur.

Mbi supet - në të kundërtën, një jetë plot vështirësi.
Prania e moles në anën e pasme thotë ndershmëri dhe transparencë.

Në mollaqe me moles boshe dhe dembel. Moles në thembra të folur për dashurinë e udhëtimit (nëse dy).

Vegim majtë këmbë dhe kujdes, të drejtën për të udhëtuar në këtë jetë nuk do të funksionojë. Nuk moles, vend i cili ka një kuptim të veçantë për gratë dhe burrat:
- Kur flokët aftësinë për të menduarit të thellë dhe perceptimin e energjisë së lartë. - Në anën e pasme është rëndësia karmike.
Ndoshta në një jetë të kaluar një person ka kryer një gjë të keqe. - Mbi supet e problemeve të dhënë nga brezi në brez. Njerëzit përsërisë gabimet e paraardhësve të tyre derisa dikush pops jashtë rrethit.
- Në stomak guximin t'u dukur, në fakt, shpesh bëhen skllevër të preferencave të tyre.

Nëse një mol është e vendosur në qendër - vullnetit të madh dhe një sukses natyrore. Sigurisht, këto supozime janë arbitrare, në fund çdo gjë është e përcaktuar nga personi individual. A nuk e bëjnë konkluzione në lidhje me një person të bazuar vetëm në interpretimin e kuptimit të moles. Nëse ka shumë moles duhet të konsultoheni me një mjek për të parandaluar zhvillimin e melanoma.