Çfarë duhet të bëni - Temperatura 39


Në periudhën vjeshtë-dimër, numri i ftohjet dhe sëmundjet virale rrit në mënyrë të konsiderueshme.

Shoqëruar shpesh nga ARI ARI dhe ethe. Shih gjithashtu: Pas matur temperaturën në termometër pa temperaturat pak më e lartë se e njohur 36, 6 C, njerëzit shpesh kap drogë antipiretik. Mjekët
Medsvt këshilluar jo për të, sepse ajo është nëpërmjet organ i lartë temperaturë lufton sëmundje.

Në një temperaturë prej 38 C pezullon zhvillimin e saj më të baktereve dhe viruseve, thotë mjeku
Medsvt Oksana Chetverikov, në qoftë se temperatura për SARS nuk i kalon 38, 5 C, atëherë ajo nuk duhet të xhiruar poshtë. Vetëm të pini çaj të ngrohtë me raspberries dhe të shkoni në shtrat.


Mos harroni të pini shumë lëngje dhe jepni trupin tuaj një shans për të shërohen vetë. Por në qoftë se një person nuk toleron ethe ai kishte një dhimbje koke, të dridhura fillon i fortë dhe ka siklet i rëndësishëm duhet të marrë antipiretik.

Besohet se kurë e mirë për temperaturë të lartë është aspirina. Por sëmundjet virale nuk mund të rekomandojnë përdorimin e, dhe fëmijë, ai mohoi madje.

Prandaj këshilluar për të hequr paracetamol temperaturës. Mjekët pohojnë reduprezhdayut Medsvt: vetë mund të jetë i rrezikshëm, të jenë profesionistë të shëndetit më të besuar.
Nëse ethe nuk shoqërohet me simptomat tipike të SARS-it, temperatura për SARS zgjat më 4-5 ditë, dhe gjendja e pacientit përkeqësohet, ju duhet gjithmonë të konsultoheni me një terapist mjek.

Sepse temperatura nuk është gjithmonë një simptomë e ftohtë të përbashkët dhe SARS-it, ajo është rritur në shumë kushte patologjike, ndonjëherë shumë më e rrezikshme se sa sëmundjet respiratore virale. Lexoni gjithashtu: Lexoni gjithashtu: Shikoni, çfarë arsye mund të ndodhë
a.