Çfarë duhet të bëni në rast aksidenti


Çfarë duhet të bëni kur një aksident?

Aksident shumë të pakëndshme situatë apo një aksident. Edhe në qoftë se ju jeni plotësisht i sigurt se ai është e drejtë, ju, në krahasim me një vepër penale duhet ende të provojë atë. Kjo është për shkak të peshës së hartimit të dokumenteve, provë e vërtetësisë së ngjarjeve, mbledhjen e informacione të ndryshme, një studim të dëshmitarëve. Në përgjithësi, në qoftë se mori në një aksident, kështu që vetëm të mos dal nga situata. Ajo do të duket, u gjet në një të thjeshtë dhe logjik për t'iu referuar të gjitha rastet e aksidenteve të trafikut, për të palëve të treta.

Pas sot, çdo automobilist është nga siguruesi tuaj dhe le të këtyre kompanive të angazhuara në biznes pas aksidentit.


Nuk është çudi që çdo vit të bëjë pagesat monetare që janë mjaft të vogla. Ajo do të jetë i madh në qoftë se nuk kanë të bëjnë mbledhjen e të dhënave primare, të cilat nuk është e mundur pa pjesëmarrjen tuaj. Pra, në një aksident ju ende do të duhet të kalojnë një sasi të konsiderueshme të kohës dhe përpjekje e tyre për të vërtetën.

Për të filluar është e nevojshme për të kryer një seri masash të detyrueshme, pa analizën e duhur të aksidentit është thjesht e pamundur. Prandaj, kur një aksident trafiku, ju duhet të:
rishkruaj emrat, adresat, pjesëmarrësit ngjarje makinë telefon;
nëse është e nevojshme, të thërrasë një ambulancë.
Tani një vështrim i shpejtë në çfarë duhet të bëni në rast aksidenti. Nëse kjo ka ndodhur, është e nevojshme për të rregulluar situatën sa më saktë që të jetë e mundur.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të lënë makinën në vendin e ngjarjes dhe nuk e pastruar mbeturinat rrugës automobilistike dhe sende të tjera që u shfaq pas aksidentit.
Kjo është bërë në mënyrë që të imët i cili u gjet fajtor në një aksident.

Një përjashtim është situata nëse pariparueshëm ndodhur në një seksion të ngjeshur të autostradës dhe ndalesa e pengon trafikun tuaj. Në këtë rast, ju mund të rrokulliset përsëri makinë në anë të rrugës dhe të jetë i sigurt për të përfshirë avariyku.

Nëse aksidentet ndodhin në zonat urbane, ajo është e rekomanduar për të rregulluar pozicionin fillestar të pjesëmarrësve të ngjarjes. Sot ajo mund të bëhet me një kamera, telefon celular apo smartphone, duke përdorur DVR. Zhvillimi i pajisjeve moderne teknike mund të përdoret për një shumëllojshmëri të mënyrave për të rregulluar.
Gjërat për të bërë në një situatë të tillë, pranë viktimës?

Nëse një aksident i ka kushtuar jo viktima, të mjaftueshme për të aplikuar për një tjetër të shërbimeve të policisë së trafikut. Me të arritur, ai kishte për të vënë situatën inspektorit dhe rekord atë në shkrim në formën e shpjegues.

Pastaj, ekzekutimi i të gjithë dokumentacionit të nevojshëm për të përcaktuar shkaqet e aksidenteve dhe krijimin e autorit të krimit dhe viktimës. Çfarë duhet të bëni pas shkresa?

Është e këshillueshme për të kërkuar një kopje të të gjitha dokumenteve të hartuara në vendin e ngjarjes. Ata do të jenë shumë të dobishme në të ardhmen, edhe në qoftë se ju besoni se nuk duhet fajësuar për aksidentin.
Vetëm atëherë ju mund të kërkojë shërbimet e një kompani të sigurimit që do të kërkojë nga ju që të kopjoni dokumente ekzekutuar më parë.

Ka gjithashtu do të kontrollohen disponueshmërinë e politikave të sigurimit ose CTP, të cilat ju do të bëhen pagesat e sigurimeve. Kjo është vetëm një listë të shkurtër të asaj që të bëjë me aksidente të vogla. Një emergjente më serioze, veçanërisht në qoftë se ka dëmtim, zgjidhja e marrëdhënieve ndërmjet pjesëmarrësve zakonisht merr shumë më të gjatë.

Çfarë nuk rekomandohet nëse ndodhi aksidenti
Ka një numër të veprimeve që nuk kanë nevojë për të kryer në rast të një aksident trafiku. Këto përfshijnë disa, më të zakonshme në rrugët e vendit tonë:
duke injoruar dokumentacionin e para-dekoruar marrë.
Në pse ju nuk duhet të ndryshojë vendndodhjen e makinave pas aksidentit, ne kemi thënë. Një situatë më të zakonshme me të cilat përballen ata që kishte një aksident, konsiderohet se propozimi për të llogaritur në vend.

Ajo do të duket se ajo kursen kohë dhe lehtëson punën. Megjithatë, mbani mend që edhe nëse homologu i juaj jo vetëm gojarisht u deklarua fajtor dhe t'ju japë një faturë që, ajo nuk ka zgjidhur problemin.

Njohje verbale, madje edhe kur ndreqim kamera, ose nuk është njohur nga gjykata nëse është e një aksidenti. E njëjta gjë vlen edhe për dëshminë e shkruar sepse gjykata merr parasysh dokumentet vetëm noterizuara.

Kjo është, duke besuar në mirëbesim nga aksidenti i dytë, ju mund të lënë skenën dhe mbetet fajtor.
Që nga ardhja e policisë së trafikut mbeti anëtar përfaqësues lehtë mund të ndryshojë dëshminë e tyre. Çfarë duhet të bëni kur një aksident?.