Çfarë duart mpirë


Gjendja e mirë. Ju ndodh që gishtat e mpirë apo duart, apo duart shkojnë të mpirë? Nëse ju vijnë të gjithë një herë, ju e dini se është mjaft frustruese dhe nganjëherë frikshme. Sot unë do të ju them,
pse duart mpirë, dhe çfarë të bëni.

Një tregim i vogël në këtë temë. Unë isha në druhan shkollë Vaska, të cilat ne kemi qenë të rrjedhshëm dhe morzhuvaly (not në vrimë). Ne ishin me të në një tavolinë. Dhe një herë më pyeti: Ju nuk e dini se çfarë duart shkojnë të mpirë?

Së pari ai u bë fle gishtat, pastaj lahen.


Ai madje herë pas here e vështirë të shkruaj për shkak të tij. Ai periodikisht, pyesni mua të gjithë të njëjtën pyetje e: Pse shkoj në duart e mpirë? Dhe unë nuk e di se çfarë t'i përgjigjeshin. Por ai pa se ajo i frikësuar.

Por unë e dinte përgjigjen për këtë pyetje, dhe nuk e di se si ai mund të ndihmojë. Kur kam zhvilluar në shkallën e parë,
Unë shpesh nimily duart gjatë trajnimit.
I kishte përsëritur modifikuar rregullat e ushtrime të frymëmarrjes pushtet si këto efekte negative nuk do të mund të minimizohet. Megjithatë, nëse ju e kuptoni se çfarë po ndodh me ju, dhe ju e dini, si një doze, ajo bëhet mjaft qesharake se sa e frikshme. Duart Pse mpirë?

Arsyet pse duart e mpirë, në të vërtetë dy:
Matrica e energjisë deformim që formon trupin biologjik
Si ndjeva duart e mpirë? Në rastin e deformimit matricës së energjisë që formon trupin duart biologjike mpirë shpesh ndjehet si transportin e një gisht ose dorë. Ndërsa në qoftë se një gisht apo furçë peretyahnena brenda ose bishtalec elastike. Dmth. A mund të gjetur me saktësi vendin ku mpirë, dhe ku ka ndjeshmëri.

Një tjetër lloj i zakonshëm është i paqartë mpirje e duarve.
Ajo është e lidhur edhe me trup biologjik matricës energji deformim, por pak më ndryshe.

Për shembull, në qoftë se ka kongjestion ose dehja matricë energji në zemër, ajo mund shpesh ndjejnë një mpirje paqartë e gishtave të dorës së shumti majtë (në të djathtë të mpirë me disa kohë lag). Së pari, natyrisht gisht unazë të mpirë, atëherë Pinky, atëherë mesatare.
Në të njëjtën kohë që edhe zonat e mpirë ana e lidhur me atë gisht. Si për të trajtuar mpirje e duarve? Metodë është shumë e thjeshtë dhe efikase: të drejtojë energjinë aktuale biologjike brenda trupit jashtë përmes gishtave tuaj.

Mpirje është pothuajse në çast, zakonisht 3 - 5 sekonda, të paktën në 15. Për efekt maksimal, është e rëndësishme nuk paraqesin se si lëvizjet e energjisë dhe të vërtetë të lëvizin atë.