Çfarë nëse një plagë më të ulët mbrapa


Para se të filloni, ju duhet të bëni një pikë shumë të rëndësishme. Shkaqet e dhimbje prapa janë shumë të ndryshme. Në shumicën e rasteve shkaqet e dhimbje prapa që lidhen me muskujt, tendons, ligaments ose inflamacion autoimune. Për të mësuar se si të shpëtoj veten nga këto dhimbje ju do të gjeni në këto faqe.

Por ka edhe shkaqe të tjera të tilla si dhimbje prapa inflamacion, trauma, shpinë dhe nyje, tumoret, sëmundjet e organeve të brendshme. Pjesa e këto arsye, ka vetëm një për qind pak nga numri i dhemb shpina.

Në këtë rast, ushtrimet janë të kundërindikuar. Gjithmonë sigurohuni që ju keni këto sëmundje nuk do! Nevojë për të gjetur një mjek që ju besoni dhe të merrni testuar për të verifikuar mungesën e këtyre sëmundjeve.


Nëse dhimbja është burimi kryesor i problemeve me organet e brendshme apo procesin e tumorit duhet të fillojë trajtimin menjëherë. Në shumicën e rasteve, ata që vuajnë nga dhimbjet në shpinë, nuk është e sheshtë. Nëse ju nuk e zgjidhin këtë çështje, të përballuar me dhimbje në shpinë në mënyrë të vështirë. A nuk do të vonojnë vizitë në pedikyrist.
Një mjek me përvojë do të ju ndihmojë të zgjidhni insoles veçanta, insoles termoformuyuschisya ideale bërë sidomos për ju.

Dhimbja mund të shfaqet papritmas ose ashtu-quajtur dhimbje akute, ose të ndjekë, styhayuchy, ajo bëhet më e fortë, një sindrom konstante dhimbje kronike. Në përgatitjen Broshura e përdorur libra dhe artikuj Ivanicheva GA, AB hundë, PL Zharkov, AP Zharkov, SM Bubnovsky, K. B. Petrov, GS Kozupitsy, VK Zabarovskyy, LN Anatskyy, AV Dolzhenkov dhe të tjerët.

Komente:.