Po në qoftë se të hiccups fëmijës


Ka dy lloje të hiccups - vazhduar në mënyrë sporadike. Arsyet kryesore për të hiccups rastit në fëmijët është hipotermi, ushqim vsuhom'yatku, overeating, etje të zgjatur ose rritur fëmijë excitability nervor.

Hiccups tillë kërkon ndërhyrje mjekësore. Inkurajoni fëmijën tuaj për të pirë ujë, shkëputur atë me diçka. Nëse
Fëmija pereoholodyvsya, pinte çaj të ngrohtë qumësht dhe mjaltë, poteplishe vënë.


Një mënyrë e mirë për të ndaluar hiccups përdorni marrë frymë thellë. Le kec marrë disa breaths thellë dhe të mbajë frymën tuaj për 10-20 sekonda. Ajo zbut diafrahmalnyynerv, dhe në të njëjtën kohë të kthehet fëmijën.
Shpesh lemzë episodik ndodh në foshnjat në muajt e parë të jetës. Ushqyerit e ajrit hyn në stomak dhe të shkaktojë dhimbje barku dhe hiccups.

Merrni fëmijën pasi të hahet në dorë dhe do ta mbajë atë në këmbë. Pas disa minutash nga ajrit dhe hiccups zhduken.

Fëmija mund lemzë nga overeating overfeeding janë shenja të bollshme e regurgitation.
Ju mund të provoni
fëmijë më shpesh, por më të vogla pjesë. Gjithashtu shkaktojnë hiccups në foshnjat mund të jetë rrjedhje e harlisur e qumështit nga një shishe apo
nënë. Ky fëmijë është shtypur, diafragma ulet dhe fillon lemzë. Në këtë rast,
biberon apo ushqim intermittently, duke hequr periodikisht foshnjen e gjirit thith frymë.

Mos u përpiqni ta privojë një fëmijë i hiccups, e frikëson atë.
Ju nuk do të arritur rezultatin e dëshiruar, dhe fëmijë shkundur sistemin nervor.

Me moshë, fëmija është më pak të ngjarë të ndodhë periudhave të shkurtra të hiccups. Edhe nëse të gjitha metodat e mësipërme nuk ndihmojnë, vetëm të presim hiccups shpejt kalojnë vetë.
Të gjatë, hiccups rraskapitës mund të jetë një shenjë e origjinës organike. Kjo është vërejtur në lezione të trurit apo shtyllës kurrizore, me pezmatim nervi apo squeezing dyafrahmalnoho nervore, diabeti dhe disa infeksioneve.

Por këto sëmundje tek fëmijët janë tepër të rralla. Shumica e fëmijëve hiccups zgjati një simptomë e ndonjë hlystnoy sëmundjes infektimi parazitare, giardiasis. Në rast të hiccups zgjatura ka kuptim që të konsultoheni me një mjek.
Është e nevojshme për të shqyrtuar fëmijën, veçanërisht në infestations rra.