Çfarë steroid


Cilat janë steroid anabolic si ata janë, dhe më e rrezikshme? A ka steroid ligjore, dhe është e vërtetë se të gjitha yjet Bodybuilding miratojë ato?

Steroid janë të këqija ose të mira? Shumica e drogës që konsiderohen steroid janë zhvilluar për qëllime mjekësore të përcaktuara qartë.

Në më të mirë, kjo rezistencë në humbjen e muskujve në pacientët me HIV ose pacientët e shtrirë në shtratë në setin më të keq të kuajve lloji të kafshëve. Natyrisht, përgatitjet veterinare nuk janë të destinuara për njerëzit që nuk janë testuar për sigurinë dhe mungesën e pasojave është për njerëzit. Edhe nëse droga dhe punë, ajo nuk thotë se ata janë të padëmshme, ose efektet kapërcyer lehtësisht.


Si mund të steroid? Së pari, steroid anabolik rrit aftësinë e trupit për të përthithur proteina nga ushqimi dhe për të ndërtuar në masë të muskujve me të, dhe së dyti, steroid rritur qëndrueshmëri, duke ju lejuar për të trajnuar më shumë dhe më të forta. Në kundërshtim me besimin popullor, nuk është marrë steroid rritjen e muskujve në vetvete dhe kërkon trajnim të rëndësishëm fizik dhe ushqim të zgjeruara.

Por është e qartë se pas marrjes efekt pozitiv zhduket, zëvendësohet ose negativ. Shumë zgjidhet për të përdorur steroid, duke shpresuar se një kurs i vogël nuk prishin shëndetin dhe studiuar rekomandime se si për të minimizuar efektet.

Ata pëson merrni rezultate, por mund të ndalet më. Problemi është se pas një seri të shpejtë të muskujve, këto muskujt janë aq shpejt, duke shkaktuar depresion të rëndë dhe e bën nënshtrohen përsëri dhe përsëri.

Steroid si një droge, dhe një herë u përpoq shumë të vështirë për të refuzuar. Funny për të lexuar komentet djalë 22-vjeçar që pretendon ai mori steroid, por pa efekte shëndetësore.

Pasojat e vërteta të jetë për dekada për të parë yjet e Bodybuilding, dhe përgjigje, kështu që nëse ju doni të shikoni në vetëm 45. Këtu janë disa efekte të mundshme të steroid, puçrra në fytyrë dhe në trup, baldness parakohshme, presion në rritje, rritje të dalë dhe të gjirit impotencë mashkull, i përshtatet zemërim dhe agresion, dhe depresioni.

Shumica fillestar bëjnë gabime duke u përpjekur për të trajnuar si profesionistë të angazhuar në bodybuilding, dhe duke besuar se rezultati i fituar ekskluzivisht workouts. Por e vërteta është se stars Bodybuilding vitet shtatëdhjetë mori kilogram kimi. Arnold Schwarzenegger ka pranuar se ai e ka përdorur steroid, dhe shumë atletë të tjerë në heshtje vdiqën nga sëmundje që lidhen me rritjen atipike e organeve të brendshme (p.sh., të zemrës).

Për të mohuar se ata kanë përdorur steroid budalla. Tre workouts në javë, për grupe të caktuara të muskujve të skemës Hënë-mbrapa, gji-Wed, Fri-këmbët, duke përfshirë 10-12 për ushtrime çdo stërvitje dhe stërvitje për izolimin viça dhe parakrahët.
Edhe atletët mbi steroid për të fituar në masë të muskujve ky program (edhe pse ata e rekrutuar saj për të me ndonjë workouts), shumica e tyre ka filluar trajnimin e tyre në të gjitha programet e tjera.

Vini re se kjo nuk punon për fillestar. Forume të shumta online janë plot e reklamave steroid ligjore dhe hormonet e rritjes legjitime por mos të jetë aq naiv. Në më të mirë, ju do të shesë një biberon që do të bëjë ndonjë të keqe as e mirë. Në më të keq ju do të prishin vetes shëndetin.

Fillestar i cili sapo ka filluar, ju duhet të mendoni për steroid, por trajnimi teknikë dhe të ushqyerit.
Pajtueshmëria me rregullat e caktuara lejon natyrisht kthehet përgjegjës për rritjen e muskujve. Steroid shumë e rrezikshme. Nëse pasojat nuk janë manifestuar në tre ditë ose tre muaj, kjo nuk do të thotë se ata nuk paraqiten në të gjitha.

Shumica yjet Bodybuilding steroid përdorur për të cilën paguhet shëndetit në moshën e rritur.