Si për të treguar gjininë e fëmijës në fazat e hershme


Çifti i parë duke kaluar rreth shtatzënisë, atëherë ka një interes të fortë në atë që ata janë duke pritur për një djalë apo vajzë.

Nënat e ardhshme dua të mendoj për emrin tuaj baby, kështu ata përpiqen që të gjejnë mënyra për të gjetur jashtë gjininë e foshnjës. Ka shumë metoda për ta bërë këtë. Deri sa ju e dini gjininë e fëmijës në fazat e hershme?

Aktualisht, me probabilitet të lartë seksi i fëmijës përcaktohet nga metoda shkencore. Metoda më e përdorur e ultrazërit. Megjithatë, rezultati i saktë do të vetëm pas 23 javësh. Në disa raste, të gjetur marrëdhënie seksuale, ndoshta për 15 javë ekspertë me përvojë përcaktojnë seksin dhe në 12 javë, por ende e di se kjo nuk do të funksionojë. Përveç kësaj, nuk është një metodë shkencore të chorionic villus marrjen e mostrave.


Kjo procedurë kryhet për 6-10 javë, ajo i jep 100% definicion -harantiyu fetusin. Megjithatë, ajo është kryer vetëm në raste të jashtëzakonshme, si ajo kërcënon jetën e fëmijës së palindur.

Metoda konsiston në nxjerrjen qelizat e placentës së ardhshme nga mitër duke përdorur një gjilpërë të veçantë. Moms moderne janë shumë interesante, ata shpesh përdorin një tabelë të veçantë drevnekytayskuyu për të përcaktuar seksin. Kineze shikuar gjatë për gratë shtatzëna.

Si rezultat, ata krahasim muajin e konceptimit dhe moshën e fëmijës dhe nëna solli një tabelë të veçantë. Për shkak të këtyre parametrave dhe përcaktohet gjinia e fëmijës. Dokumenti i lashtë tryezë drevnekytayskaya u gjet më shumë se shtatë shekuj më parë, në afërsi të Pekinit. Kjo tabelë është e ruajtur në një tempull. Si për të treguar gjininë e fëmijës në tryezë?

Për ta bërë këtë, shikoni në tabelën e mëposhtme vendosur ku kolona e shkruar nga mosha e gruas dhe muajin e konceptimit në një rresht, dhe kryqëzimin e tyre të dinë gjininë e foshnjës. Përcaktoni gjininë e foshnjës mund të rinovuar dhe të gjakut. Në meshkuj, ajo ndryshon çdo katër vjet, gratë në tre vjet. Foshnja ka lindur nga seksi, gjaku i ati i të cilit më vonë. Si për të treguar gjininë e fëmijës nga gjaku?

Për ta bërë këtë, ndajnë gjatësinë e një nënës dhe babait të 3 dhe 4 respektivisht. Gjaku të cilit përditësuar të fundit, çfarë seksi fëmija do të jetë. Megjithatë, efektiviteti i kësaj metode është vetëm 51-52%. Konsideroni shembull se si për të numëruar.

Për shembull, një njeri 27 dhe gruaja e tij 23, llogaritja e mëposhtme: 27: 4 = 6 me pjesën tjetër të 3 dhe 23: 3 = 7 me pjesën e mbetur 2. Bilancin njeri më kështu, shans më të lartë për të pasur një vajzë si gjaku në gra të zgjasë refreshed. Në rast se mbetet në ose njëri prej tyre është 0, atëherë është e mundur të krijoj binjakët. Përveç kësaj, të gjetur gjininë e një fëmije mund të jetë grup gjaku i nënës dhe babait. Në këtë rast, tabela e mëposhtme mund të ndihmojnë: Që nga kohët e lashta, gratë pyes veten se si për të gjetur gjininë e fëmijës.

Nëse sot ju mund të përdorë metoda shkencore, ajo është ende për të bërë ishte e pamundur, kështu që njerëzit atje ishin mënyra se në kohën e tanishme janë ende relevante. Konsideroni mënyrat më të zakonshme: Vendos në tavolinë kyç, në qoftë se një grua merr atë nga një pjesë të ngushtë, pastaj një vajzë, dhe nëse raundin djalë. Nëse një fëmijë të vjetër, ju mund të mbani mend atë që ai tha se fjala e parë. Nëse kjo nënë, grua, është vajzë shtatzënë.

Besohet se një grua duke pritur për djalë fillon të ngrënë më shumë, veçanërisht pëlqen një copë bukë. Grua, një vajzë shtatzënë bëhet nervoz, pimples duket, njerëzit thonë se ai merr larg nga bukuria e nënës.

Kjo grua është një i këndshëm dhe i butë. Nëse nëna është duke thënë këmbët fryrë që kanë një djalë, dhe nauseated thotë vajza. Belly e gruas shtatzënë që vesh djalë më i ulët se në nënat e vajzave. Në pritje grua djalë bëhet e lëkurë të thatë dhe të plasaritur, dhe nëse ajo është zbutur, ajo do të jetë një vajzë. Supozohet se në qoftë se një gjumi shtatzënë në anën tuaj të majtë, atëherë një djalë, dhe në qoftë se vajza e drejtë.

Ju mund të kërkoni një grua në një pozicion për të treguar duart e tij. Nëse ajo do të ngrejë duart e tyre poshtë pritet një djalë dhe vajzë me duart e tij lart. Nëse një djalë të vogël që është vetëm fillimi për të ecur, duke treguar interes në rritje në gratë shtatzëna, ajo pret një vajzë, dhe nëse ju nuk i kushtoj vëmendje për djalin.

Gratë veshin unazë martese në një varg dhe do ta mbajë atë mbi barkun tuaj. Nëse unazë është figurë mbrapa me radhë dhe do të jetë një vajzë, dhe në qoftë se djalë në një rreth. Sigurisht, garanci absolute nuk mund të jap asnjë nga këto metoda.

Rezultatet më të sakta, metodologjinë vetëm shkencore, por edhe një afat i vogël me ultratinguj mund të jetë i gabuar. Pra, të jetë i sigurt për të zgjedhur plotësisht metodë nuk mund të.