Si për të rritur mollaqe


Rritja e squatting duhet të bëhet sa më shpejt që ju mund, në gjysmën e dytë shërim duhet të nxjerr frymë fuqishëm.

Kur heqja duhet takë të dashuroj ju shtyjnë në dysheme, ndërsa ju tërheq lart të lartë. Në fund të shërimit është e nevojshme, duke e mbajtur devijim dhe stresi në të ulët mbrapa, mollaqe të shtrihet më tej duke paraqitur legen pak përpara.

Këtu, pa pushim, puffing kur të marrë frymë thellë dhe ritmikisht nuk do të thotë mbledhje për të filluar të bjerë. Frymëzimi duhet të bëhet jo më vonë se rënie mesi e deri në fund të këtij qese ajri arching gjoksin tuaj dhe ndihmoi të mbajtur shpinë. Në çdo moment gjunjë mbledhje nuk duhet të shkojnë përpara për një linjë e çorape. Nuk ka absolutisht nuk lejohen brenda kujdesin gju: ata duhet të ndryshojnë në të njëjtën kënd si çorape.


Ndalohet çojë pesë dysheme dhe mbledhje nën shputën e pancakes. Të gjitha lëvizjet e ngadaltë dhe të butë, si një piston. Inxhinieri duhet të zhvillojnë nën drejtimin e trajnerit për një muaj (10/8 ushtrime). Pastaj të fillojë të punojë për të rritur peshën e qafës uritur (20 kg) nga hapi 2, 5-5kh, në të qenit.

Në mënyrë tipike, së pari duke punuar në peshë rriten të gëzuar, por në zonën e 40-50kh shtuar tashmë i vështirë. Unë rekomandoj duke bërë 3-4 grupe punuese të 10-12 repetitions në intervale prej 2-3 minuta.

Mos harroni se një përafrim i përafërt mollaqe sasi peshë proporcionale në bar, duke pasur parasysh numrin e repetitions dhe pushim në mes grupe. dmth mbledhje 60kg thellë poshtë paralele 12 repetitions dhe 3 qasjeve në intervale të 1, 5 minuta do të ju jap mollaqe mbresëlënëse, por ky nivel duhet të jetë i angazhuar nga muaj 3-4h në një vit, në varësi të të dhënave fillestare dhe talenteve sportive. Për njerëzit të gjatë dhe njerëzit me krahë të gjatë dhe këmbë të bëni deadlift është e preferuar, veçanërisht në stilin sumo. Ajo është më e përshtatshme biomechanical ato.