Si për të prishur


Si për të prishur pa dhimbje? Siç rezulton, çështja se si për të prishur? vërtet i shqetësuar jo vetëm mjek trauma dhe radiolog që kanë të bëjnë me heqjen e trazirave të tilla, por edhe direkt me ata që krijojnë këto probleme. Duke kërkuar, për shembull, rekrutët forum ose ndonjë burim i ngjashëm duket se temë Si për të thyer një këmbë pa dhimbje? si një mënyrë për të shpateve nga ushtria është rregullisht në krye dhe shumë e famshme. Por jo vetëm potencial interes ushtarak pokalichennyam tilla.

Ky opsion, si painlessly të prishur është konsideruar si mënyrë mjaft e mirë për të justifikuar eprorët e tij për punë nuk bëhet apo të dështuar për vajzë për një datë. Megjithatë, para se të vendosin për një çiltër thonë veprim absurd, mendoj problemet e mira ose me vlerë tuaj humbur shëndetësore? Me të vërtetë të përgjigjet në pyetjen Si për të thyer lart? nuk ekziston. Duke shpresuar për të marrë një problem të vogël në formën e gips për disa javë, ju mund të bëhet pronar krenar i një frakturë me zhvendosje, kockat ndërfutur në mënyrë të pashembullt, helmim të gjakut dhe kënaqësitë e tjera. Nga kurioziteti, ju mund të kërkoni për miqtë e tyre, të cilët janë të përfshirë në mënyrë profesionale në sport si një thyera shërojnë këmbë.

Si rezultat i kësaj, ju do të më shumë gjasa të mësuar se suva hequr është ende larg shërimit, por vetëm fillimi. Atëherë ju duhet të kalojnë nëpër një kurs të gjatë të rehabilitimit për të rifituar ish lëvizshmërinë e saj gjymtyrë. Në disa raste, ish funksionalisht nuk u kthye kurrë! Në mbështetje të këtij fakti, përsëri, për zhvillimin e përgjithshëm, biografitë e nderit e disa lojtarëve të famshëm për të cilët një frakturë fatkeq i dha fund karrierës së mëtejshme.


Së fundi, shumë duke paraqitur të pyetjes se si të kollitem një këmbë pa dhimbje? i parë tingëllon e gabuar sepse ajo është thjesht e pamundur për të thyer kockat krejtësisht pa dhimbje fizikisht personin e shëndetshme. Disa ekspertë si për të prishur ndërtesën për të lehtësuar punën e këshilluar mirë për të ftohur gjymtyrë, atëherë zhurmë mbi të ndonjë objekt të rëndë ose të vënë në një kovë me rërë dhe të njëjtën grevë objekt në kovë. Dhimbja në këtë rast me të vërtetë nuk është. Por kjo nuk është vetëm disa sekonda e parë pas pushimit dhe se ajo do të shfaqet me një hakmarrje. Për më tepër, kjo dhimbje atëherë mund të të ndjekin për jetën, si ndjesi të pakëndshme tërheq kur ndryshimin e motit apo në ngarkesa të lartë në këmbët e tyre.

Një tjetër këshillë e shkëlqyer nga ata që e dinë se si për të prishur shpejt hidhen nga kati i dytë të drurit ose papafingo. Një gabim i vogël i gjuhës. Hack dhe ju nuk mund vetëm këmbë apo krah, por shpinë, duke rezultuar në një rast i mirë për të marrë e bilancit të jetës në një karrige me rrota. Me pak fjalë, ideja, se si për të prishur, person i arsyeshëm nuk mund të dalë me një default, por në qoftë se ju ende gjetur një turbullt të përkohshme dhe ju jeni të sigurt se frakturë është mënyra juaj e vetme e shpëtimit, mendoni se çka ju humbni, dooming veten për shumë muaj, duke qenë në një të hedhura.

A mund të besoj se ju keni një javë insanely mërzitur pushim të detyruar krevat dhe nevoja për të ecur me paterica. Kjo nuk është për të përmendur faktin se argëtim të tilla si vallëzimi, vrapim, not pishinë për një kohë të gjatë do të ndalohet. Ju lutem vini re se një grup i qartë i rregullave që tregon se si lehtësisht të thyer një këmbë? ende ekziston, i cili thotë vetëm që rregullat e tilla thjesht nuk kanë të drejtën e jetës. Pra, vënë vetes lëndim të vërtetë shumë e lehtë, por atëherë ajo mund të jetë mjaft e vështirë për të veçoj efektet e këtij akti.