Si për të reduktuar mujore


Lunar japë shumë telashe një grua gjatë gjithë jetës së saj. Dhimbje, siklet, ankthi është një bonus mujor dhënë për një grua trupi i saj.

Por ka ditë kur menstruacionet nuk është veçanërisht e dëshirueshme. Kjo mund të jetë pushimet, udhëtime, ndonjë ngjarje të rëndësishme.

A mund të bëni diçka për të ciklit menstrual nuk është e eklipsuar momente të këndshme? Ju mund të!


Dhe kjo nuk do të zbatohet për hormonet e ndryshme, shpesh kanë efekte anësore të pakëndshme. Ju mund të lidheni në luftë për të organizuar mirë, ilaçe të ndryshme tradicionale. Në këtë artikull ju do të mësojnë mënyra të ndryshme të zgjidhjes së problemeve të tilla si periudha tepër të rënda, tepër i gjatë dhe se si të zhvendoset për një kohë. Megjithatë, mbani mend se trupi nuk ka si kur ne të ndërhyjë në ndonjë nga proceset e saj. Ulja mujore mund të jetë vetëm një mjet i fundit.

Nëse cikli juaj menstrual është tashmë jo i qëndrueshëm, ju duhet të mendojnë njëqind herë para se ai të përpiqet të ndërhyjë. Kjo bimë si çantë Shepherd do të ju ndihmojë për të zvogëluar gjakderdhje. Për bimeve që ju duhet për të bërë një supë të veçantë, e cila pastaj duhet të fillojë të pijshëm disa ditë para menstruacioneve dhe të përfundojë pas përfundimit të ditëve kritike. Pjesë e nevojshme e supë 200 ml në ditë. Një metodë efektive për të reduktuar mujore dhe kohëzgjatja e tyre është përjashtimi i plotë nga dietë të mishit ose një reduktim të ndjeshëm në menynë e tij të përditshme.

Nëse ju festohet rregullisht në një periudhë shumë të rënda, ju duhet për të kontrolluar nivelin e hekurit në trup, sepse një sasi e madhe e saj vjen me gjak. Nëse jeni të vërtetë dëshironi të vonojë përparimin mujore për disa ditë, ju do të vijnë në ndihmë të këtyre metodave tradicionale: Një limon përmban një sasi të madhe të vitaminës C. Kjo vitaminë ndihmon për të vonuar këtë muaj, siç ka aftësinë për të ndikuar orenditë e trupit tonë. Kjo metodë është shumë e lehtë për t'u përdorur: 4-5 ditë para se të presin fillimin e menstruacioneve, hani dy limon. Por në çdo rast nuk ha këtë fryt me stomak bosh, a më mirë të hani atë gjatë gjithë ditës në pjesë të vogla për të parandaluar dëmtimin e sistemit të tretjes.

Ky mjet është në gjendje për të ndaluar për 10-20 orë tani vijnë menstruacionet. Prodhimi mund të jetë si vijon: Nuk rekomandohet admiroj fuqishëm këtë zierje, si ajo tenton të trash gjakun.

Përgatitja e një zierje e piper të ujit për të sulmuar ndonjë vonesë menstruacioneve. Sekreti i supë është se komponenti kryesor i saj përmban sasi të mëdha të vitaminës K. Ishte ai që ndihmon vonesë. atëherë është e nevojshme për të lënë supë për 2-3 orë të tëra për ta bërë atë një nastoyavsya mirë Për këtë rast si mjetet e përshtatshme e piper të ujit, çantë bariut dhe receta hithër të cilat janë të përshkruara më sipër. Tani, megjithatë, çantë Shepherd duhet të fillojë të marrë vetëm pasi çdo muaj, jo më parë. Ajo rezulton se yoga i zakonshëm është një mënyrë e madhe për të zvogëluar rrjedhjen mujore.

Përveç kësaj, yoga kontribuar në eliminimin e dhimbjeve gjatë menstruacioneve, dhe duke bërë cikël të vërtetë një cikël pa ndërprerje dhe vonesa. Dhe sa më shumë përfitime, përveç kësaj, yoga mund të sjellë trupin tonë! Pas fillimin e menstruacioneve konsiderohet shtrihen muskujt.

Kjo metodë e thjeshtë do të ju ndihmojë të reduktuar gjatësinë e ditëve kritike, dhe do t'ju shpëtojë nga simptoma të pakëndshme.