Si për të reduktuar këmbë


Pjesa e parë e trajnimit përfshijnë ndikojnë në pjesën e sipërme të përparme dhe të pasme të kofshës, dhe, si pjesën e dytë të ushtrimeve që kanë për qëllim viçit dhe ushtrim të përgjithshëm aerobe. Për të reduktuar quads peshë, përkatësisht muskujt para kofshë dhe mollaqe peshë ju mund të përdorni për të zgjedhur një nga tre ushtrime: squats me pesha të lehta, punë me makinë për këmbët stol me pesha të lehta dhe zgjerimin këmbë në simulator. Më e popullarizuar është përdorimi i makinës për këmbët stol për shkak të thjeshtësisë së tij.

Të gjitha që ju duhet është një terren i mirë në imitues, duke hequr të gjithë peshën tuaj dhe shtrydh platformën bosh për muskujt e dështimit. Ushtrim tjetër, ju gjithashtu duhet të përputhen me peshë minimale është ushtrim lakimi kokë është imitues i përshtatshëm. Bëjë atë me shpejtësi maksimale.


Për të reduktuar peshën e çorape viç për të përdorur rritet me vulën e bastunit dhe alternuar ngrihet në një këmbë me një utyazhelenyem vogël. Çelësi është në mënyrë tipike të ndjekin të njëjtin ushtrim me shpejtësi të madhe të mundshme për ju. Si një ushtrim i fundit, ju mund të përdorni një litar kërcejnë. Vendosni për një normë të hedhur 70-80 për një qasje dhe të marrë tre ose katër qasjeve. Complete biçikletë stërvitje trajnimi.

Set alternating dritë dhe ngarkesën e çastit dhe të shpenzojnë të paktën gjysmë ore në imitues. Kjo do të maksimizuar efektin e trajnimit. Nëse ju shkoni në një stërvitje, ju mund ta mbajë atë në kushte. Ju do të duhet për të kryer shtatë ose tetë grupe të numrit maksimal të ulem-ups në çdo qasje, dhe litar duke kërcyer gjashtë apo shtatë grupe të tetëdhjetë repetitions secili.