Si për të zvogëluar vaginë


Rënia në vaginë.

Rënia në vaginë. Ankesa kryesore me të cilat pacientët vijnë tek ne, ajo rrit volumin e brendshme të vaginës, që është një pengesë serioze në marrëdhëniet seksuale.

Si rezultat, një grua dhe një burrë nuk mund të merrni kënaqësi nga fakti se muret e vaginës ishte partner i ngushtë-montim penis. Ajo është në këtë situatë, pyetje e natyrshme pyetja si për të zvogëluar vaginë? Postpartum më e zakonshme (sidomos në rastin e lindjes përsëritet) komplikacione përfshijnë lëshim të vaginës, duke rritur volumin e saj, formimi deformimeve plagët në vend të shpërthimit të perineum ose episiotomy. Gjatë dorëzimit kreu fëmija kalon nëpër traktin gjenital të femrave, kështu që pas lindjes së fëmijës (veçanërisht i përsëritur) mund të ndodhë që shtrihen shkëputjen vaginë dhe perineal. Kjo zonë është ndërmjet pikës më të ulët të konvergjencës së Majora Labia dhe anusit.


Gjatë indet e punës vaginal janë shtrirë shumë, këputje kështu perineal është mjaft e zakonshme. Gjatë para-menopausal dhe postmenapauze mosveprim problemeve të vaginës, humbje jo të plotë ose të plotë të mitrës, Non-Pagesa e urinës gjatë tendosje fizike ose në pjesën tjetër është natyra jashtëzakonisht i ditës për shkak të humbjes së elasticitetit dhe kolagjenit indeve dhe mukozës. Të gjitha këto shkelje të ndikojë kryesisht negativisht në cilësinë e jetës seksuale të grave, dhe disa janë aq të dhimbshme që plotësisht privojë atë nga marrja kënaqësi sensuale. Nëse diçka e tillë ka ndodhur, mënyra e vetme për të përvetësuar një jetë harmonike dhe përmbushjen e seksit do të ulet vaginë.

Vahinoplastika ekzekutuar një kirurg me përvojë mund të shikoni të kaluarën dhe ndjenjë shumë ndryshim. Vetëm pas shqyrtimit mjeku mund të zgjidhni operacionin tuaj optimale në dritën e mureve vaginale, muskujve ton levatorov, strukturën e portikut.

Mill plastike është bërë në klinikën tonë, opsion urgjente operacion ju mund të tregoni mjekut gjatë konsultimeve individuale. Për të reduktuar vetëm hyrjen për në vaginë plastike përdoret portikut teknikë. Ajo kirurgji minimalisht invazive që prek shtresat sipërfaqësore dhe të sigurt unazë forcon hapjen vaginale.

Nëse furnizimi është bërë prerje perineal, prerje është kryer në të njëjtën kohë dhe pamja formimin mbresë vajzës para lindjes së. Pas kirurgjisë, plastike vaginë ju duhet ujitjes përditshme me tretësirë ​​antiseptike një herë në ditë. Kufizimet: 1. Gjatë javës së parë të pozicionit të drejtpërdrejtë ulur. 2. Jeta seksual është i kufizuar për 1, 5 muaj.

Me dobësinë e mëparshëm ose mur prapmë vaginale është bërë nën kolporafiya e përparme apo e pasme. Operacion për të zvogëluar volumin e vaginës - kolporafiya mund të kthehet elasticitetit vaginë dhe madhësinë e dëshiruar. Kjo metodë bazohet në formë pykë-zonës heqjen vahinoplastiki e mukozës në mill e brendshme të muskujve forcimin e mureve fakultative kornizë dhe levatoroplastikoy (konvergjencën dhe rimëkëmbjen e muskujve tensionit ashensor). Për shkak të prerje të vogël të brendshëm, indeve të mbledhura, duke çuar në një rënie në vaginë. Në funksion të faktit se intervenimi kryhet përmes mukozës, asnjë mbresë mbetet.

Shpesh kryhet kolporafiya para dhe prapa në të njëjtën kohë, dobësia e dy mureve të vaginës. Ky operacion delikat është kryer nën anestezi peryduralnoy kombinuar me gjumë të ilaçeve. Për katër ditë që nga sa është bërë mill plastike tregon një regjim i rreptë dhe pastel në ditën e pestë pacienti del nga spitali. Në shtëpi, ne rekomandojmë ujitjes me bollëk me chlorhexidine vaginale 1-2 herë në ditë. Ushtrimi dhe aktiviteti seksual për dy muaj pas operacionit.

Një dietë pa përfshirë ushqimet që shkaktojnë kapsllëk. Përjashtim pozita shtrojë direkt në 10 ditët e para pas operacionit. Megjithatë, pa marrë parasysh kompleksitetin e operacionit disa herë gjatë muajit të ardhshëm, ju duhet të planifikojnë të marrin pjesë kritikat, të trajtojë qepje parë në zyrën e mjekut, dhe pastaj - vetëm e tyre, duke përdorur zgjidhje antiseptik. Kthehu në jetë aktive seksuale, për fat të keq, të shtyhet për disa javë.

Ia vlen momentet e lumtura të jetës seksuale, dhe ju të harrojmë për problemin zgjidhur me sukses nga kirurgu, profesionalizmin e tij në plastike intime. Mill plastike, bëri një kirurg me përvojë është një hap i madh drejt jetën e pasur dhe harmonike seksuale.