Si për të zvogëluar labia


Reduktimi i operacionit Labia minora, duke lejuar korrigjimin e madhësinë dhe formën e serbia për gratë që janë të pakënaqur me pamjen e tyre estetike apo i nënshtrohen siklet fiziologjik. Pakënaqësia me paraqitjen e labia inkurajon gratë që të konsultoheni me një kirurg i cili në shumicën e rasteve Labiaplasty këshillon.

Para operacionit, me mjekun dhe pacientit të diskutuar vëllim linjë usikan. Lëkurë Labia hollë vathë që të dy llojet e indeve dhe të epitelit mukozale. Gjatë operacionit, kirurgu heq indeve dhe teh tepërta qepje, duke i dhënë Labia pamje më estetike. Reduktim Labia Operacioni është kryer duke përdorur anestezi lokale. Për të shmangur bruising, enët e hollë Labia minora temat absorbable kravatë ajo shmang edemë të vaginës.

Të gjitha seams mëdha janë imponuar edhe për duke përdorur materiale absorbable qepje. Kirurgjia është kryer zakonisht lehtë, por pavarësisht nga kjo, rezultati varet nga kujdesin e duhur në periudhën postoperative, që do të vinte përgjegjësinë, duke përmbushur të gjitha rekomandimet e kirurgut. Për javë të tëra ajo duhet plotësisht të mbrojtur veten nga aktiviteti seksual dhe sport.


Ujitjes Daily duhet të bëhet me përdorimin e antiseptics, përdorni shërimin krem. Në 2-3 javësh ju do të duhet të heqë dorë sauna vizituar, pishina, kuvertën e diellit, pishina, Spas. A duhet të shmangur marrjen në një infeksion plagë është i mbushur me pasoja të pakëndshme që do të rezultojnë në trajtim afat-gjatë. Fusion Mukoza e minora Labia është i shpejtë.

Nëpërmjet përdorimit të materialit absorbable qepje mbetet asnjë gjurmë e operacionit. Pas operacionit, gruaja nuk është ndonjë ndryshim në aspektin e ndjeshmërisë erotik dhe zgjimit seksual. Reduktimi i serbia ka avantazhet e tij si pasojë e shkurtimit të lëkurës zona të ndjeshme të tepërta ekspozuar klitoris, në masë të madhe rrit excitability e gruas. Kyç për funksionimin e suksesshëm të zgjedhur si duhet kirurg të njohur me tiparet anatomike e gjymtimit gjenital femëror dhe ka përvojë të mjaftueshme në kryerjen e operacioneve të ngjashme. Nëse jeni të interesuar në uljen e minora Labia në Shën Petersburg dhe çmimin për të, të bëni pyetje tuaja në një kirurg me përvojë plastike ANDRIEVSKAYA Andrei Nikolaevich.

Për ta bërë këtë, thjesht shkruani një letër në postë ose në përdorim. Përveç kësaj, ju mund të organizoni për konsultim duke telefonuar Andrei Nikolaevich në (921) 946-53-20.

Ai do të të ndihmojë!.