Si për të shprehur qumështin


Ai merr një praktikë shumë pak, por sapo ju të prystosuyetesya, ju do të kuptoni se si kjo është e dobishme. Kështu që duhet të jetë me kujdes dhe ritmikisht shtypur mbi gjoksin e tij. Ndoshta shumë nëna, aq shumë mënyra të pompimit.

Sekreti është për të kapur kanal chumaks të ndodhur te dalë. Shumë moms gabim, duke shtypur dhe duke tërhequr dalë. Pra, ju ztsidyte qumësht, por të bëjë veten të sëmurë.


Para-lani duart tuaja. Merrni enë me një gojë të gjerë për qumësht.

Prosterylyzuyte i një sterilizator ose larë mirë dhe parboiled. Vetëm rri duarkryq në shpinë ishte i drejtë. Vëre gishtin nën gji, drejt skajeve, dhe vendin gishtat në mënyrë që ata mbështesin gjirit. Thumb juaj duhet të jetë në krye, rreth 34 cm nga dalë. Thumb dhe indeksi juaj gishtat duhet të jenë përballë njëri-tjetrit, duke formuar shkronjën C. Milk vjen nga thellësitë e gjirit, kështu që indeksi juaj dhe gishtit duhet të jetë aq larg sa larg nga dalë në buzë të areola (lëkurës errët përreth dalë).

Nëse ju keni një areola shumë të madhe përafërsisht 2-4 cm nga dalë. Butësisht shtypni gishtin e madh dhe gisht tregues, të mbajë, duke numëruar të tre, dhe lirimin. Gishtat janë kështu të mbetet në të njëjtën pozitë.

Përsëriteni lëvizjen (e shtypit dhe lirimin) derisa të dalë nuk do të shfaqet pika e colostrum ose qumësht. Bëhu qumështin e pacientit mund të shkoni menjëherë, por pas një minutë apo dy. Disa nëna thonë se ata kanë marrë shprehin më mirë nëse ata klikoni mbi gjoks me dorën e tij drejt gjoksit para se të shtypur gishtit tregues dhe gishtin.

Këtu janë disa këshilla për të pompimit, gishtin e madh jo-shqip në lëkurën e gjirit mund të shkaktojë lëndim. Nëse gishtat janë duart lodhur e ndryshimit ose provoni një tjetër gjinjtë Express gjirit.

Nëse qumështi filloi të rrjedhë ngadalë të ndryshojë pozicionin e dorës dhe të përpiqen për të ndikuar në faqe të tjera para se ju të ndryshojë në gjoks. Pas një trajnimi të shkurtër ju mund të gjeni se qumështi ka një rrjedh.

Në këtë rast, do të përpiqen për të mbledhur qumështin nëpër gyp. Para se të përdorni një gyp derdh ujë të valë.

Për të mësuar dorën ztsidzhuvatysya, me të vërtetë merr kohë, por nuk tërhiqen. Shumë nëna të them se, duke zotëruar këtë aftësi, ata ztsidzhuyut një shumë të qumështit dhe të bëjë atë shumë më shpejt se duke përdorur mekanike ose elektrike pompë gjirit.