Si për të përmirësuar folurit


Ajo është i njohur mirë për teleradioveduscheho të folur. E pra, kush nuk e ka dëgjuar e rregullatorëve të Ligurian dehotnikovu veja Barbara në besperspektivnyake?

Në Youtube ka disa spote transmetuesit që guxuar them një të gjatë që gjuha-tornado në këtë aparat. Vrapoj Liguria është një përzierje e twisters shumë të famshme gjuhë. Dhe kjo është shumë popullor në rrjet. Disa vende madje organizojnë konkurse për rekord amatore e perceptimit të suksesshme të mësimdhënies. Liguria stil i të folurit rrit efektin e, të themi, 100 për qind.

Rekomandimet nga profesionistët për të përmirësuar folurit duhet të përsëritet 5 herë në një rresht gjuhë-tornado të paktën 2 herë në ditë. Dhe si ju mund?


Edhe Partia House 2. Nëse ju heq incidentet dhe rreshter i kapitenit, në parim, ajo u kthye për të kallëzon. Tekst patters Liguria.

Have fun! Të enjten, numri i katërt, katër dhe një orë e tremujorit rregullator Ligurian rregullon në Liguria, por tridhjetë e tre anijet laviruvaly, laviruvaly, por kurrë vylaviruvaly, dhe pastaj hyni në protokollin protokollit zaprotokolyuvaly si intervistues intervistuesi Ligurian rechysto rregullator , raportoi po jo i pastër për të, dhe kështu me radhë zaraportuvavsya motit razmokropohodivshuyusya se se incidenti nuk ishte një konkurrent për precedente gjyqësor rregullator Ligurian acclimatised jokushtetuese në Konstandinopojë, ku rehotuhy me kreshtë qeshur qesh dhe bërtasin Turka, e cila tub afërsisht obkurenyy: nuk pi duhan, tub Turk , blej kulmin më të mirë rafte, grumbujt e pikut grumbull më mirë, dhe ajo do të golashenuesi me bomba Brandeburhe zabombardiruet sepse dikush chernorylyy ai poldvora avari feçkë gërmuan dhe përçarje; por në të vërtetë Turk nuk ishte rasti, dhe Clara-vjedhje ndërsa kralasya në gjoks ndërsa në Charles Clary vodhi koralet, për të cilat Carl Clara vjedhur klarinetë, dhe oborr veja dehotnikovoy Barbara dy nga vjedhësit vjedhje dru zjarri, por mëkati nuk qesh nuk e vënë në arre, me Charles për Clara në errësirë ​​gjithë kancereve zhurmë në një luftë, se nuk është hajnat golashënues ishin, por jo për të dehotnikovoy venë, as për të dehotnikovyh fëmijë; por e veja i zemëruar e çuan në pyll barn, dru përsëri, dy druri, tre dru nuk i përshtatet të gjithë dru, dhe dy grifshë, druvar për dy drovokola- prekur Barbara dëbuan jashtë oborrit të drurit përsëri në një oborr të drurit, ku pikë lëngojnë Heron, Heron shkoi thatë, Heron vdiq; Cafka zogth është kapur fort në zinxhirin; bërë mirë te delet dhe delet vetë kundër të riut, i cili është Senya hay në sajë, pastaj mbart Senko Sonka e Sankoy udhëtim me sajë, sajë Skokie, Senko mënjanë Sonka ballin, të gjitha në dëborë, dhe pastaj vetëm sshyb kone kapak, atëherë Highway Sasha shkoi qese Sasha gjetur në autostradë; Sonka dashurën e njëjta Sashkyna ishte në autostradë dhe thithur tharje, kështu që përveç turntables në Sonko-gojës edhe tre tarts akkurat në medovyk, por ajo nuk ishte për të medovyka Sonka dhe gojë qumështor Sexton pereponomarit, perevyponomarit: gumëzhimë si skorje të shumta, gumëzhimë, da tjerrje: Frola Frolov ishte në Laurel gënjyer për të, të shkojnë në Manastirin Lavra në Frola nabreshe atë rreshter me vahmistrshey, kapiten i rotmistrshey në uzhata gjarpër në iriq ezhata, dhe ai mori mysafir i lartë kallam, dhe së shpejti përsëri pesë pesë djem hëngri kërpudha me thjerrëzat polchetverty chetverik pa tunele, po 1666 pies me hirrë e djathit në kos, të gjithë atë këmbanat rrethi ohalo kumbues razzvanivali, aq shumë në mënyrë që edhe Constantine zaltsburzhskiy besperspektivnyak nën blinduara deklaruar : çdo gjë nuk është kumbues perekolokolovat jo perevykolokolovat dhe jo të gjitha Twisters gjuhën pereskorohovorit jo perevyskorohovorit; por të përpiqet të mos torturojnë.