Si për të shpejtuar ofrimin


Shpesh shtrohet pyetja se a është e mundur dhe se si për të shpejtuar ofrimin? Me sa duket, për çfarë? Dikush vuan nga abortimi spontan, lindjes së parakohshme, disa tërë shtatzënia është në spital me hypertonicity dhe kërcënuar abort. Dhe disa duan të përshpejtuar?

Por të gjithë kanë problemet e tyre. Nëntë muaj të shtatzënisë, madje fluide relativisht i qetë, grua e lodhur. Një dispozitë e veçantë imponon shumë kufizime, dhe me rritjen e barkut shumë gra të ndjehen të ngathët, të rënda në javët e fundit dhe ajo bëhet e vështirë për të marrë frymë dhe të ecin, dhe në përgjithësi të bëjë asgjë.


Nëse shtatzënia është gjithmonë një e komplikuar, pastaj një tjetër, pastaj duke i dhënë fund gratë mundo prisni lufton. Por erdhi koha dhe mundimin nuk e filluar, edhe pse sa duket nuk ka anomalitë.

Dhe në raste të tilla, nuk do të do të zadumayeshsya se si për të shpejtuar ofrimin? Mos u mundoni për të shpejtuar ofrimin? Para së gjithash, ne duhet të kujtojmë se ka një predispozitë gjenetike për zgjatjen në qoftë se nëna juaj dhe gjyshja edhe lindi 40 javë më vonë, ndoshta kjo është koha juaj familjar, dhe nuk e torturojnë të përshpejtuar shpërndarjen.

Gjithashtu, është vëzhgimi që gratë cikël menstrual të cilëve është 30 ditë dhe kohëzgjatja e shtatzënisë janë më, dhe të ciklit shumë vajza se është 40-45 ditë. Pra ata, kur shtatzënia nuk ka gjasa që të mbetet lindjen e fëmijës në 38-39 javë, edhe pse ky rregull nuk është kryer gjithmonë. Kjo zgjati zaprohramyrovan quhet shtatzëni të zgjatur. Në rastin tjetër vetë mund të ndihmojë ofrimit të shpejtësisë nuk induksion mjekësore të punës, ajo është përdorur edhe në disa raste, por mjekët në spital.

Dhe gjyshja ime duke përdorur metoda të provuara gjatë shekujve. Si për të shpejtuar metodat e ofrimit të provuar gjatë shekujve shembull, të stimuluar fillimin e seksit të punës, dhe në thelb duke marrë spermë në vaginë. Fakti që ai përmban prostaglandins, të cilat janë të ngjyhet në gjak përmes mukozës mund të përshpejtojë shpërndarjen. Kjo gjithashtu nxit rrjedhjen e gjakut në legen, gjithmonë të pranishëm në seks.

Përshpejtojë ndihmën e ofrimit dhe veprimtarinë aktive fizike, është e dëshirueshme që të lodhjes. Kjo mund të jetë duke ecur, duke ecur deri shkallët, pastrimi i shtëpisë, larja e dritareve si shumë, dhe natyrisht, e gjithë kjo duhet të bëhet me kujdes, dhe për të mbyllur ishin në dijeni, e dini ku të kërkoni, nëse këtë. Mirë stimulon mitrës dhe ndihmon të përshpejtojë shpërndarjen e stimulimit të nipples stroking masazh çfarë gratë frikësohen nën kërcënimin e dështimit të fëmijës, tani do të jetë koha.

Të njëjtën teknikë është përdorur pas dorëzimit në mitër mjaft rënë. Që do të thotë procedura që refleks stimulimi i zonës dalë shkakton kontraktimet e mitrës. Të përshpejtuar shpërndarjen mund laxatives, enemas vendosjen e ndonjë procedurat që shkaktojnë tkurrje të zorrëve.

Ai bën atë që është e muskujt e ardhshme mitra cila gjithashtu fillon të bjerë, të cilat mund të përshpejtojë fillimin e punës. Më e fortë e laxatives është vaj pluhur, të cilat mund të përshpejtojë shpërndarjen është pothuajse gjithmonë pa arsye ende ekzistuar edhe në të ashtuquajturën skemë lehonisë 1 stimulimin e naftës pluhur. Vaj ricini Ekaterinburg perkiste kripur copë bukë. Stimulimi mënyrë mjekësor për të shpejtuar ofrimin Nëse gratë janë diagnostikuar me shtatzëninë e pas-gjatë, dhe në fillim dhe nuk pritet fëmijë ka nevojë për ndihmë, atëherë gruaja pranuar në spital dhe të fillojnë të shkaktoj punës.

Rodovozbuzhdenye më saktë, kompetent dhe progresive që mbajnë me përgatitje fillore e qafës së mitrës për lindjen e fëmijës, i injektuar drogë për zbutjen e saj dhe pastaj butësisht të stimulojë aktivitetin gjenerik drogës. Lindja e fëmijës në këtë rast pothuajse fiziologjikisht ndodhin.

Por më shpesh për të nxitur fillimin e punës ka përdorur procedurën e hapjes membranat shkarkimin e ujit për të përshpejtuar shpërndarjen, v. Të. Kjo shkakton mitër për të kontraktuar me shpejtësi. Procedura është e thjeshtë, të gjithë mjekët në dispozicion dhe të gëzojë atë, edhe pse shumica e lindjes normale duhet të shkoni me promovimin e ruajtur të fshikëzës së fëmijës në këtë rast nuk janë të butë.

Ndonjëherë përshpejtonin dorëzimin nëpërmjet mjekëve stimuluese mund dhe do apo arsye familjare gratë, të siguruara, natyrisht, shtatzënia të plotë-gjatë. .