Sa shpesh mund të bëjë masazh


01. 06. 2010 Përshëndetje!

Unë do të doja të pyes një pyetje informacion ndoshta Online për këtë është, por më falni, kështu që unë nuk mund menjëherë të gjejnë -) Më tregoni ju mund të shkoni për një masazh një herë në javë për më shumë se një numër të caktuar të seancave (nga rruga, si zakonisht) Ka ndjekur dëshiruar? rezultat, duke pasur parasysh që në fazën fillestare të celulitit? Freya Freya!

Po, ju mund të shkoni për një masazh dhe një herë në javë. Unë mendoj se edhe më të mirë për të shkuar një herë në javë rregullisht se të shkoni për kursin mujor të 20 seancave dhe gjashtë muaj për të harruar masazh. Është si ushqim - gjithmonë më mirë për të ngrënë të shëndetshme se gjashtë muaj vid'yidatysya muaj dhe i mohoj. Para se të shkoj shumë herë në javë në mënyrë konsistente. Dhe rezultatet, të tilla si 10-15 ata janë të njëjta (nëse jo më i mirë) si ata që ecin 2 ose 3 herë në javë.


Përgjigje për pyetjen tuaj është si në vijim: i parë i dukshëm dhe përmirësim i prekshëm zakonisht pas 2-3 seanca, por vetëm në rast se unë të orientuar të gjitha, se rezultatet e para të vajzave do të shohin dhe të ndjehen në fushën e 4-6 seancave. Keni një surprizë e këndshme do të ishte më mirë në qoftë se përmirësime do të vijnë së shpejti.

Pastaj çdo vajzë vendos veten kur duket se e mjaftueshme. Për shembull, forumchanka tonë Lana shkon tek unë, me sa duket, nga maj 2004.

Çifti i parë i herë në javë. Kur ajo ishte e dëshiruar rezultate, Lana filluan të shkojnë një herë në javë. Për të ruajtur efektin dhe përmirësime të mëtejshme. Lana duket të ketë çdo gjë mirë, por ka vazhduar të ecë. Dje ne kishim gjetur se ajo i jep fruta dhe tani Lana nuk është vetëm e mirë, por edhe shumë, shumë të mirë !!

Pra, si ju ecin - që është e deri tek ju. Pas të gjitha, nuk ka asnjë kufizim për përsosmëri !!

Valentin prishet komerciale): Ju keni mundësinë për të marrë atë që ju dëshironi - një masazh të cilësisë nga shpërndarja kryesor !! **.