Çfarë është lloji rarest gjakut


4 otryts - me të vërtetë si trëndafila, veprim-por shpesh vuajnë nga të përbashkët të ftohtë, faringjit, grykët, anemi, imun - 2 e kaluar erdhi pas një jete të ngarkesës të madh të gjatë, nuk ka trajtim të përshtatshëm dhe leksion ishuj janë të përshtatshme për të tjerët - ndihmon natyrën, bar apo wat Mjeku kompetent, gastrointestinal i dobët, por e madhe në qoftë se ju hani ushqime natyrale gjithashtu tha se ndryshe nga të gjithë gjithmonë vydilyayusya gjithmonë tërheqin syrin (në kuptimin më të mirë të fjalës) Unë gjithmonë të fotografuar dhe nuk paguajnë edhe një kompjuter tomohramu Kapitulli 2 mjeku kryesor kopjuar fshehurazi veten për studim, tha se profesor struktura e rrallë delikat fiziologjik i tërë trupit (jo frikë të thonë, ishte goxha).

Poor durojnë stresin zgjatur. Good-Feel trupi juaj do të dini veprimin e lekësh Island apo jo, unë e di çdo muskul veç e veç - për argëtim, lehtë mund të luaj veshët Më parë me familjen e lexuar në lidhje me këtë grup - të gjithë konvergojnë në 4, por ne besonte se I 2 (analiza ishte nga spitali - ka gjetur se në spitale ndërsa shpesh i gabuar) dhe vetëm para operacionit këtë muaj analiza double-checking gjetur se 4. Psychic tha se lutjet e shenjtorëve dhe të Jezusit të ndjehen më mirë mua referohen të - me të vërtetë - gjithmonë ndjenja Jezusi është, dhe me shenjtorët e tjerë nuk konsiston për kohë të gjatë.

Si i ri, i quajtur engjëllin e palës së tretë - ngarkesat ishin të lodhur, por njeri i përulur animuar me të vërtetë, por jeta ka filluar të provojë -) Shumë herë në mrekullinë minutën e fundit shpëtuam (unë besoj se Perëndia e ndjerë kështu) në PM e vdekjes nga mjekët misdiagnosed. Pikët tani ishin të kërkuar për të jetuar - derisa ajo del shumë mirë.


Ndoshta se asgjë dhe maloynformatyvno shkroi, por mund dikush të njohë veten papritmas dikush do të dalë.