Çfarë është proteina më i mirë


Dëgjoni, dimrin sechas, pse ju kaq urgjentisht për të përzënë yndyrë.

Ju sechas duhet një e mirë për një shumë punë. Dhe muskujt pa yndyrë për fat të keq nuk rritet. Ky është një proces i natyrshëm. Muskujve fitim - fitim yndyrë.

Pse unë them se është më mirë të mos bjerë, që nga shkarkimi i yndyrës dhe muskujve shkarkohen Për të filluar horoshoby porotë bazë pushtet. Dmth. Narosla dhe forcë për muskujt, dhe pastaj ju do të formojnë veten e tyre. Por në qoftë se ju këtë yndyrë është shumë kritike, atëherë mos e (jo) të pranojë asgjë zhyroszhyhayuscheho (a diuretics tembolee), dhe vetëm duhet të ndiqni dietë dhe të reduktuar përmbajtjen kalori. Dmth. Bimë Tetradochku (fletore) që ju të shkruani se çfarë keni ngrënë dhe sa rreth. Tjetra, e konsiderojnë përmbajtjen kalori të asaj që keni ngrënë në etiketë (nëse nuk ka pllaka mund të dërgoni sapun) e krahason me numrin e kërkuar të CMV kalloryy në peshën tuaj dhe rehuliruesh.


Jo shumë nuk zahoplyuysya harroni se muskujve pa yndyrë gjithashtu nuk do të rritet ose të rritet, por kjo kushton shumë kohë. Kjo është e gjitha që kam shkruar në çdo gjë fillestar të jetë e qartë, në qoftë se ju doni disa pyetje më shumë atëherë shkruani ato më mirë në LS.

Në diell. Ajo që unë mund të them këtu. Një përbërje vetëm të bëj të mirën, do të jetë diçka e barabartë me 100% të Optima Gold Wei.

Dem-masë është proteina hirrë izolon me aditivëve (të cilat tashmë Numërimin tretet dhe absorbohet në minuta) ajo gjithashtu proteina rreth 80%. Asgjë e keqe për të thënë unë nuk mund edhe të flasim për nuk e di nuk e kanë provuar, por më mirë se Ayronmen Çfarë mund të them 2200r çmimi dobësi jap 5 £ unë nuk pajtohem.

Në përgjithësi për një përshkrim të proteinave normale. P. C:. Vetëm pjesë Wei Gold është ende më mirë P. C:. Këtu, ju mund të shihni se çfarë listë të zezë.