Çfarë shëndetshme ushqim


Transferimi ester Shëndeti i 25.

04. 10 White bukë menjëherë konvertohet në glukozë, e cila është konsumuar me shpejtësi. Ajo nuk ju japin energji, dhe hani përsëri dua.


Bukë drithi me miell patrajtuar është zhytur ngadalë, një person ka fuqi, dhe ai nuk do që është e gjatë. Uria e gjatë që vjen.

Ne vendosëm që të shohim se çfarë i dobishëm për trupin ushqim. Eksperimenti i përfshirë dy të rinj, ata kanë për të kandiduar në një punë rutine. Para garë matur nivelet e sheqerit, i cili na jep energji dhe forcë, si glukozë tregon nëse ne kemi oreksin.

Para se burrat rutine ngrënë një mëngjes të lehtë. Vladimir hëngri bukë të bardhë.

Glukozës në gjak rritet menjëherë. Maxim hëngri bukë e drithëra.

Glukozës në gjak ishte normale për shkak të fibrave. Burrat ishin drejtimin në të njëjtën shpejtësi.

Glukoza është shpenzuar shpejt muskujt. Energji ishte e mjaftueshme për të drejtuar dhe e tërë koha. Gjysmë ore më vonë, Vladimir lodhur. Niveli i tij glukozë ishte poshtë normal. Energji ishte e shkuar, dhe plus çdo gjë ai ishte i uritur.

Maxim ishte një shumë e energjisë, e glukozës në gjak ishte forcat normale të kishte mjaft. Ne konkludojmë se buka e bardhë është konvertuar me shpejtësi për glukozë, por ai shpejt shkon, njerëzit të lodhur dhe të uritur.

Bukë kokërr ushqen energji njerëzore të shpenzimeve të saj ngadalë, uri vjen më vonë. Njeriu ka forcën dhe energjinë. Miell i bardhë është rafinuar nga shell misri, dhe në të gjitha vitamina dhe minerale që na japin energji, dhe ngadalë thith sheqer, rrit oreksin dhe jo një njeri i energjisë. Vetëm ky miell është përpunuar për të dhënë atë një ngjyrë të bardhë, ajo shtoi koll.

Për të kontrolluar nëse niseshte bukë mund të kullojnë jod në të. Nëse ka niseshte, bukë pikturuar në ngjyrë blu. Blej bukë me krunde ose e zezë. Ajo është shumë më e dobishme mbështet peshë normale dhe ushqen një kohë të gjatë.