Cilat teste janë qira shtatzënë


Megjithatë, nervor dhe panik të munduar nuk fillon, nuk e bëjnë. Mbikëqyrja kompetent mjekësor është çelësi për një shtatzëni të shëndetshme dhe ofrimit të sigurt. Gjëja kryesore është që të kalojë të gjitha testet në kohë dhe rregullisht vizitojnë gjinekolog test i gjakut biokimik është një test të gjakut për të vlerësuar punën e shumë organeve të brendshme veshkave, mëlçisë, pankreasit, etj

Përveç kësaj, show kimi të gjakut, të cilat elementët gjurmë mungon në femra. Biokimi e gjakut do të zbulojë mosfunksionim të organeve të brendshme nëse nuk ka asnjë simptomë të jashtme. Analiza biokimike të gjakut do të ndryshojë edhe nëse struktura e trupit nuk është prekur, dhe shkeljet janë funksionale në natyrë. Analiza biokimike të gjakut të bëj në fillim të shtatzënisë, deklaratë shtatzënë regjistrimit.

Re biokimi e gjakut duke bërë 30 javë të shtatzënisë, përveç nëse kërkohet më shpesh. Set pozitat hulumtuar përcaktuara nga mjeku. Gjaku në biokimik marrë nga një venë në mëngjes në një stomak bosh. Dhe më mirë para dhe të ketë darkë para.


Duhet të jetë të paktën 12 orë nga vakt fundit. Analizat e gjakut për hemosyndrom (hemostaziohramma) mundëson për të vlerësuar aftësinë e gjakut për të ngjizur. Hemostaziohramma përfshin një grup të studimeve që përcaktojnë indeksin prothrombin, kohën e koagulimit, gjakderdhje kohë. Tregues shumë i rëndësishëm në pritje të lindjes së fëmijës.

Analiza e koagulimit të gjakut në shtatzëni test të gjakut për koagulimit të bërë në fillim të shtatzënisë, deklaratë shtatzënë regjistrimit. Përsëriteni koagulimit të gjakut në 30 javë të shtatzënisë, përveç nëse kërkohet më shpesh. Testi i gjakut për test të gjakut AFP, hCG për AFP, hCG, Papp-A identifikon rrezikun që ka një fëmijë me sindromin Down. Ndryshimet në nivelet e shënuesve biokimike nuk tregoi se fetusi është një pacient. Kjo është vetëm një justifikim për hetim të mëtejshëm dhe një vendim për studimin e kromozomeve paralindjes fetusit.