Çfarë Testet janë burra duar


Analizat për gratë në të planifikimit të shtatzanisë duhet të kalojë medoemos, pasi jo vetëm në grua shtatzënë, por babai i së ardhmes do të varet në shëndetin e fëmijës së tyre. Një listë e këtyre sondazheve mund të jetë mjaft i gjerë.

Shumë varet nga shëndetin e bashkëshortëve dhe klinikë, të cilat do të shfaqen. Të paktën, që prindërit duhet të kalojnë nëpër këtë fluorografike (nëse i mëparshëm është bërë mbi një vit më parë), test të gjakut për grupin dhe faktorit Rh, test të gjakut për sifilis.

Radiophotography nevojshme për të përcaktuar fazat më të hershme të tuberkulozi pulmonar, hemorroideve beninje dhe malinje. Grupi i gjakut dhe faktori Rh përcaktimin rrezikun për diagnozën e konfliktit Rh. Kjo analizë është veçanërisht e rëndësishme në qoftë se një grua ka një faktor negativ Rh.


Rreziku i konfliktit është në rastin e faktorit Rh pozitiv në njeriun. Vlen të kalojë në infeksion të rrezikshëm dhe e përhapur. Të tilla si toxoplasmosis, cytomegalovirus, rubeolës, herpes ELISA.

Kjo analizë do të ndihmojë në identifikimin e infeksionit dhe për të gjetur se cili fazë të kronik apo akut janë ata. Nëse akute, konceptues më mirë të presim, sepse rrezikun e madh të kontraktimit atyre grave.

Kjo mund të jetë shumë e rrezikshme për fëmijën ajo mund të merrni nga nëna në utero ose gjatë lindjes vaginale. Ajo mund të jetë e ashtuquajtura infeksionet latente të rrezikshme të transmetueshme përmes kontaktit seksual.

Shpesh ato ndodhin fshehur. Grua dhe burrë dorëzuar, por më tepër për ofensivën e saj në mycoplasmosis, ureaplasmosis dhe klamidia. Vlen për të kaluar spermë në rast se nuk arrin të krijoj për më shumë se 2 vjet e aktivitetit të rregullt seksual pa kontracepsion.

Analiza e spermës do të ndihmojë të vlerësuar cilësinë e spermës, përmbajtjen e saj të spermës aktive, viskozitet, pH dhe parametra të tjerë. Nëse ata nuk e plotësojnë njeri normal mund të jetë e përcaktuar trajtim. Por kjo është ajo që testet duhet të njeriut dorës kur planifikimit shtatzënisë shtesë: kimi dhe e gjakut komplet, urinalysis, sheqerit në gjak dhe të tjerët, në varësi të shkakut të cilësisë së ulët të spermës.

Pavarësisht nga rezultatet e testit, është jetike që të gjithë njerëzit të abstenojnë nga alkooli gjatë planifikimit të shtatzanisë, një mënyrë jetese të shëndetshme dhe duke marrë acid folik.